[]

çeşitli sitelerden "hesabınıza giriş yapıldı" maili geliyor

reddit, twitch, aliexpress, steam gibi pek çok siteden şifreniz sıfırlandı postası alıyorum. bunların ortak noktası ise hepsini çalsalar umrumda olmaz. face'den veya ekşi'den hiç böyle bir mail almadım mesela. şifrelerim çok benzer birbirine. bigisayar veya telefonumda bir sızma mı var demek bu? neden önemli hesaplarıma sızamıyorlar?




 
haveibeenpwned.com
Hash olarak şifreleme yapmayan siteler sağolsun dbleri patlayınca çilesini biz çekiyoruz
Buradan bakın neyden kaynaklı patlamışsınız
Bir de unutmayın bu wordlistler çok kolay erişilebilir haldeler yani önemli birşeyde de yakın şifreler varsa değiştirin kesinlikle.
  • milletin efendisi olmaya gelen adam  (04.04.19 00:33:42) 
vay be benim mail patlamış. bu mail de önemsiz diye hiç umursamıyordum. değiştireyim o zaman :d


  • diffarentiationation  (04.04.19 01:05:50) 
Arasıra bana da geliyordu. Bu site gösteriyor muymuş?


  • karayel  (04.04.19 01:25:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.