[]

tesekkur, sagol denince ses vermeyen tipler

ama aliskanlik olarak. boyle insanlar hakkinda ne dusunuyorsunuz?

ben iyi dusunmuyoirum.

ya maco, ya ego manyak, ya insanlari sevmeyen sagliksiz tipler oluyor bence.

 
Hergün alışveriş yaptığım bakkal da öyleydi. Allahtan aynı sokağa ikinci bir bakkal açıldı da kurtuldum o sevimsiz heriften.


  • amortisman  (03.04.19 16:50:21) 
anlık bi şeyse takmam da her seferinde aynı şeyse bi daha işimi düşürmemeye çalışırım.


  • naksidil  (03.04.19 16:51:52) 
bence bu soylediklerine cevap vermeyen iki tip insan var. ilki, sagolasin denince cevap olarak bir sey demesi gerektiginin farkinda olup, egosu tavan yaptigi icin cevap vermeyenler.
ikincisi de, tesekkurler denince cevap olarak bir sey denmesi gerektiginin bilincinde olmayan insanlar. bunlara ben icerlenmiyorum. ama ilk gruptakiler hakkinda ben de iyi dusunmuyorum. bildigin havali egoist tipler.

  • Leonardo~Da~Vinci  (03.04.19 16:51:56) 
Zamaninda teyzemi ziyarete gittigimde merdivenlerden cikarken bir kac kere teyzemlerde karsilastigim apartman sakinine (kadin) "iyi günler" dedim. Ses cikmadi.

Durumu teyzeme anlatip, kavgalimisiniz diye sordum. Hayir dedi. Bir kac gün sonrada ona sormus neden karsilik vermemis diye. Verdigi cevap: - Taniyamadim.

Hayir tanimasan ne olacak, iyi günler de gec sende. Sinir oluyorum böyle tiplere. Devamli karsilastigim biriyse, tavir alir anlayacagi sekilde selamsiz sabahsiz gecerim.
  • VIPCH  (03.04.19 16:56:42 ~ 16:57:27) 
Ben vermiyorum, bana askerliği hatırlatıyor ondan.


  • encookbensevinnolur  (03.04.19 17:46:02) 
Bir daha söylemiyorum. Hayat böyle saçma şeyleri takacak kadar uzun değil bence.


  • nodrama  (03.04.19 18:51:07) 
umursamıyorum


  • dafuq  (03.04.19 20:09:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.