[]

Radyasyon içinde yaratıklar yaşar mı ? Belli bir ekosistemi olabilir mi?

merak ediyorum da ;

dünyada 3. dünya savaşı çıksa ve her taraf radyoaktif kalıntılarla dolsa idi,yeni tür canlılar doğar mıydı ?

radyosyon dolu bir yerde yeni canlılar türer mi ve yeni bir ekosistem oluşabilir mi ?

 
çernobil bu konuda tam bir açık hava laboratuvarı.
tr.sputniknews.com burada bir kaç satır var. detaylı bilimsel araştırmalar için jim smith in makalelerine bakabilirsin. şahsi fikrim yaşam bir şekilde uyum sağlar.

  • unabomber  (03.04.19 17:12:38) 
yaşar dünyanın her yerinde ölümcül dozda radyasyon olmaz zaten. yüksek dağlar var, derin okyanuslar var. mağaralar vs var.

ikinci olarak 100 sene ot bitmez dene pripiyat kasabasında 10 sene sonra reaktörün soğutma gölüne baktılar kafam kadar balıklar gayet sağlıklı yaşıyordu. kurtlar tavşanlar vardı. ha tabi mutasyondan hastalıktan telef olanları da çoktur ama gayet iyi durumda bi ekosistem var.
  • orpheus  (03.04.19 19:16:03) 
  • inheritance  (03.04.19 20:10:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.