[]

film izlemelik bilgisayar alımı hk

8 yıllık toshiba marka bilgisayarım bozuldu, yaptırmaktansa yenisini alayım diyorum. bilgisayarı sadece film/dizi indirip izlemek ve makaleler için kullanıyorum, yani öyle çok özellikli bir şeye ihtiyacım yok ama uzun süre sorun çıkarmadan götürsün diyorum.
önceki duyurulara baktım ama çok özellikli ve benim bütçemden çok çok üst bilgisayarlar sorulduğu için pek işime yaramadı.

2400 lira ayırabiliyorum bilgisayara.
hp ve acer var bu fiyat aralığında. hp aşırı ısınıyor diyolla ve genelde pek memnun kalınmıyormuş. sizin önereceğiniz marka model var mı? bilmem gereken şeyler var mı? nereden almamı önerirsiniz?

teşekkürler ^^

 
Bu fiyat aralığında alacağınız en iyi seçeneklerden biri:

www.hepsiburada.com

U serisi işlemci olduğu için çok fazla ısınma yapmaz, sistem güç tasarrufu odaklı çalışıyor.
  • aynabugusu  (03.04.19 13:48:27) 
www.epey.com
Ben olsam bunu alırdım. I3 u serisi işlemci ve ekranı full hd, full hd film izlerken keyif verir, ayrıca üzerinde harici ekran karti var, video işleme islerinde-hatta caniniz sıkılır oyun oynamak isterseniz de işinizi görür. Tek eksiği ssd disk, onun da yuvasi var alt kapağı çıkarırsanız takabilirsiniz. Üzerinde normal hdd ar zaten.

  • karacigerim vur kadehlere  (03.04.19 19:08:36) 
hocam
her seyi yaparsınız
i5
8 gb ram
ssd
ekran kartına gerek yok
cok eski islemci ile full hd video izlemek problem

asagidaki ilanı koydum isinize yararsa konusalim

MSI GP62 2QD(Leopard)-092XTR

Core i5-4210H

10 GB ram ( 8+2 gb eklenmistir)

320 gb hdd sata

256 gb ssd m2

2GB geforce GT940M

15.6'' Full HD parlamayan ekran

win 10 pro kurulu
  • kingcyrax  (04.04.19 11:52:36 ~ 11:59:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.