[]

akilsiz televizyona care

arkadaslar annemin bir televizyonu var, akilli degil sanirim yani internete baglanmiyor, ama yeni bir televizyon, kocaman iste arcelik marka.

uydu alamiyoruz, cunku evin yonu dogru degil ve canak anten takilamiyor bir sekilde, digiturk kesinlikle almak istemiyor ama kadin cikan 20 kanala cakili kalmis durumda, mesela trt2'yi izlemek istiyor onu bile cikaramadik,
digiturk benzeri bir sey takmaya gelmisler (ne oldugunu bilmiyorum), onda da en basta meltem tv falan fistik sacma sapan kanallar cikmis istememis, gondermis adamlari.

buna nasil cozum bulabilirim? mesela xiaomi mi box filan gibi bir sey alsak yardimci olur mu? ne almaliyiz da kadin dogru duzgun uc bes kanal daha gorsun? boyle netflix falan gibi film dizi olan seyler degil de daha geleneksel bir televizyon izleyicisi haliyle.


tesekkurler.

 
Kablo TV varsa ona bakın. Anneniz mibox vb. cihazları kullanabilecek ise ve internetiniz de problemsiz de alın.


  • malheiros  (03.04.19 12:55:47) 
(bkz: tivibu)


  • xdenizx  (03.04.19 12:56:21) 
@malheiros - sanirim kullanabilir ancak ben bu mibox'in ne yaptigini tam olarak anlamadim, istedigimiz tum kanallari internet ile izleyebilecek miyiz bununla?

@xdenizx sanirim tivibu gelmis eve, onlar meltem tv falan koymak istemisler basa, baska turlu olmuyor demisler.

anlayacaginiz uzere ben de televizyon cahiliyim. tivibu baska turlu olmuyorsa mibox'in ne olduguna mi bakayim yani?
  • kassiopeia  (03.04.19 13:01:36) 
öyle bir şeyi yapmalarına hakları yok ki. biz de tivibu var öyle başkta meltem tv falan yok..


  • xdenizx  (03.04.19 13:03:03) 
apartmanda fiber intrnet varsa turkcell tv+ öneririm. default sıralamasında dini kanallar en sonda.


  • kibritsuyu  (03.04.19 15:47:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.