[]

ankara garı'ndan yök'e nasıl gidilir?

ankara kart'ım yok, fakat gerekliyse ve ankara garı'na yürüyüş mesafesinde temin edilebilecek bir yer varsa alabilirim. mümkün olan en kısa süre içerisinde gitmem gerekiyor yök'e, dolayısıyla taksi dahil (kaç yazar?) tüm tavsiyelerinize açığım.




 
gar'dan yök çok yazar. yht gar'dan banliyo (baskentray) binip sıhhiye'de in sihhiye'den metro'ya bin. bilkent durağında in. bilkent durağında inince taksiye binebilirsin. ankara kartı, başkentray'a binmeden önce makineden alabilrisin ya da temassız kredi kartı/banka kartı varsa onu kullanabilirsin.

bilkent-yök taksi ile ~15-20 lira
gar-yök taksi ile ~45-50 lira
  • helenart  (02.04.19 22:50:01) 
YÖK bilkent yerleşkesinde, YHT garın (eski gar değil) önünden bilkent-diyanet-atatürk hastanesi (gerçi hastane taşındı galiba ama dolmuşlarda hala yazıyor olabilir) yazan dolmuşlar gider ama bu dolmuş hiç bir zaman sık geçen bir araç olmadı...şansınıza bu biraz.

eski gardan ulus yeni gardan tandoğandan raylı sistemle Çayyolu Metrosu Bilkent durağı -bu garanti yol ama aktaracaksınız. galiba inince yöke ring de var ama o da sık olmayabilir. hiç demedim. metrolarda kart satışı olsa gerek.

taksi de hiç denemedim. her iki gardan da çıkar çıkmaz taksi bulursunuz. tahminim 100 liradan az yazmaz.
  • niye ama  (02.04.19 22:50:27) 
Yht ile gelicekseniz Ankara'ya, Eryaman durağında inmeniz yolunuzu kısaltır.


  • tulumba  (03.04.19 00:56:16) 
Hemen önünden geçen bilkent dolmuşuna bineceksin.


  • battal gemalmaz  (03.04.19 08:53:23) 
eryaman gar, etimesgut yönü çıkış, kızılay araçları ile bilkent köprüsü, köprünün çıkışından dolmuş.


  • babilbaligi  (03.04.19 11:23:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.