[]

bir ilişki sorunsalı

merhaba arkadaşlar,

2.5 senedir bir ilişki içindeyim. erkek tarafıyım. uzun zamandır monotona bağladığı için çok daraldım ve 10 gün önce ayrılmak istediğimi belirttim. ayrıldık.

bu 10 gün içinde 2-3 kere arkadaş ortamında denk geldik, 5 gün önceye kadar tekrar denemek istediğini söylüyordu ve ben istemiyordum. fakat hata yaptığımı anladım, dün görüşmek istediğimi söyledim ve görüştük. yalnız kalmak istediğini, bir süre ben de dahil kimseyle görüşmek istemediğini söyledi. ona zaman vermem gerektiğini söyledi. başka birinin olma imkanı yok bu arada, zaten arkadaş grubumuz ortak. ben çok büyük pişmanlık yaşıyorum, sizce ne yapmam gerekiyor?

bir süre kendi haline bıraksam, sizce geri döner mi?yoksa iyice unutup ben yokmuşum gibi yaşamaya devam mı eder? kendi haline bırakmam en iyisi midir? lütfen bana bir akıl verin, ne yapacağım ve ne olacak hiç kestiremiyorum..

yaşlar 23-25 ve ikimiz de öğrenciyiz bu arada.

 
Ne kendi halinde bırak, ne de darlama. Arada bir ara. Bak yazma sakın, ara, hal hatır sor. Nasıl geçti günün de. Muhtemelen kısa cevaplar alırsın başta, lafı uzatma. Bişeye ihtiyacı olup olmadığını sor vs.
İlgilen yani.

Ayrıca belirtmek isterim; ilişki monotonluğu diye bişey yoktur. O sizin gündelik hayatınızdır. Sen çok farklı bişey yapalım dedin de hayır mı dedi?
Kendini onla mutlu hissediyorsan, bırakma.
  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (02.04.19 19:04:47) 
kaçan kovalanır


  • hadsafhada  (02.04.19 19:08:40) 
Başkalarıyla görüşecek, sen yedektesin şu an.


  • Hakan1980  (02.04.19 19:14:50) 
@hakan1980 abi 2.5 senelik bir ilişkiden bahsediyoruz ya, 2 haftalık takılmaca değil bu. sanmıyorum öyle olduğunu.


  • barky  (02.04.19 19:16:32) 
Birbirinize biraz cepte olmussunuz, biraz zamana birak. Usteleme, darlama, biraz ozlesin. Kendi haline birak kiz sana sinyal gondersin ilk


  • bradshaw  (02.04.19 19:19:43) 
Ben olsam bir daha dönmedin sana. Canım sıkıldı ayrılıyorum sonra yalnızken de daha çok canım sıkılıyor haydi barışalım. Yok öyle.


  • kirmizipilotkalem  (02.04.19 19:24:04) 
Durup dururken ayrildiysan o is biraz zor.


  • margarita  (02.04.19 19:57:15) 
Yazmazsan araya başka erkekler girer ve kız seni iyice unutur. 2,5 yıllık ilişki olmaz öyle deme. Tecrübeyle sabit.


  • ruhen hastayim ben  (02.04.19 20:37:39) 
Kızdan hep durup dururken ayrılmış, hem barışmak istediğinde reddetmişsin. Bu saatten sonra bi şey yaparsan sadece onun egosuna ve gururuna iyi gelirsin. Aklı varsa seninle tekrar denemez. Bence de bir şey yapma, ikiniz de önünüze bakın. Bir şey yapmazsan araya başkaları girebilir, o yüksek bir ihtimal bu arada.


  • aquarium  (02.04.19 21:19:33) 
bence cok dengesizsin.gercekten seviyorsan uzak dur ki kiz daha iyisini bulsun.


  • bugun hava gunluk gureslik  (03.04.19 11:56:28) 
i.pinimg.com

aklıma direkt bu geldi.


senin dönüş muhtemelen boşlukta. yakında geçer. denenmişi denemenin manası yok.
  • elorelia  (03.04.19 12:00:20) 
Bu duyuruda aynı senaryoyu daha kaç kere okuyacagiz ya :D


  • piremses  (04.04.19 07:54:38) 
yedeklendin kardeşim hayırlı olsun. kadınlar asla unutmazlar.


  • a darkness coming  (04.04.19 08:14:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.