[]

araba guruları bir baksa ya?

Şirket için sizce yakıt, yol tutuşu, güvenlik, fiyat/performans, bagaj (metrajlı olmasa da malzeme götürdüğümüz oluyor yanımızda), hızlıca satılabilirlik/değer kaybı vb. açılardan bu modellerden hangisi, neden?

otomatik vites / dizel

*Volkswagen Passat
*Skoda Octavia
*Nissan X-Trail
*Ford Mondeo
*Skoda Superb
*Opel Insignia
*Fiat Egea

Teşekkürler!

 
VW
Skoda

Disindakiler cok ayni segment degil. Egea hic degil. Ayrica belirttiginiz modeller cok farkli. 18 Insignia mi 15 SuperB mi? 13 Xtrail mi?
  • baldan kaymak  (02.04.19 13:29:21) 
Toyota corolla bence hocam sizin alacağınız araba. Bir de bugün Hyundai Elentra aldı bizim filocular. Bir bakın isterseniz.

Bir de şirketler genelde Jetta alıyor, galiba daha mantıklı.
  • babilbaligi  (02.04.19 13:31:51) 
bütçe alalım.
listede olmasa da nissan-qasgai var, 159bine şu an. sıfır otomatik,dizel. donanımı tekna.
şerit asistanı vs. doyurucu bir donanımı var.yerden yüksek ve konforlu.

En güzeli çok hızlı satılıyor.
  • slogan bulamadik  (02.04.19 13:32:01) 
1- Fiat Egea : Servis ve yedek parça ilerleyen zamanda yormaz,yakıtı oldukça iyi, ikinci eli kolay
2- Ford Mondeo : Görünüşü ve konforu iyi araba ,yakıt her ford gibi hafif tokat atar ikinci eli yormaz sizi
3- Volkswagen Passat : Tok kapı sesli, konforlu ama servis yedek parçada ocağınıza incir ağacı diker ama ikinci eli güçlü.

Ah birde bütçe söyleseydiniz fantezilerimizi döktürürdük :)
  • synax  (02.04.19 13:45:10) 
makul bir öneriyle gidersem bütçe sorun olmaz ama tabi sana sen seç dedik, sen de delirmişsin demesinler, puan kaybetmeyeyim.

İstanbul şubelerimiz için izmir-istanbul arası yol yapıyorum ortalama 1-1,5 ayda bir. bunu da göz önünde bulundurursanız çok güzel olur.
  • Phoebe  (02.04.19 13:49:59 ~ 13:53:00) 
Egea'nın tekerli tabut olduğunu lütfen aklınızdan çıkartmayın :)


  • milletin efendisi olmaya gelen adam  (02.04.19 13:50:06) 
Mondeo


  • owaki  (02.04.19 15:50:25) 
İkinci eli güçlü olan Passat derim bana kalırsa aralarındaki en arabada o. Mondeo Insignia vs bulaşma. Egea Octavia zaten bu klasman değil direkt ele. Octavia ortalama bir araba olarak iyi ama Passat ile kıyas kabul etmez. Superb de güzel ama 2.eli Passat kadar iyi mi bilmiyorum. Nissan bakacaksan qashqai bak.


  • Topalordek  (02.04.19 18:43:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.