[]

Elektrikli Bisiklet Tavsiyesi

Günaydın sayın duyuru'nun nezih insanları.

Geçen gün açtığım bisiklet tavsiyesi başlığında epey yardım aldım. Teşekkür ederim. www.eksiduyuru.com

O bisikletlere bakarken bir arkadaşım elektirikli bisiklet alsana hem yokuşlarda yardımcı olur gibi bir şeyden bahsetti. Biraz araştırdım.

Aranızda elektirikli bisiklet için avantajları ve ya dezavantajları gibi fikri olan varsa belirtmekten çekinmesin lütfen.


Lokasyon Maltepe - Kadıköy -Caddebostan Sahil
Yokuş yukarı performans nasıldır ? Uludağ'a tırmanmayacağım ama sahilden e5'e doğru tırmana bilir miyim mesela? Üsküdar - Beylerbeyi falan oralardaki iniş Çıkışlarda nasıldır?
Pil bitince düz yolda pedallar çok yorar mı ?
Tekerlekler kalın artısı eksisi nedir ?
gibi.
aşağıda ilgili linkler

katlanabilir. www.alibaba.com www.youtube.com (videodaki biraz mal ama olsun)

şurda diğer modeller www.alibaba.com www.youtube.com türkçe www.youtube.com

Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.

 
Kendim icin aliyor olsaydim bataryanin gücü ve lityum iyon olmasina bakardim. Gerisi zaten bisiklet meraklilarinin bilecegi seyler.


  • VIPCH  (02.04.19 10:40:03 ~ 10:40:22) 
Batarya gücünü nerden anlayabilirim ? Lityum ile lityum iyon arasında ne fark var sizce?


  • kitik  (02.04.19 10:52:41) 
goccia city zero bu işin piridir. aklındaki tüm endişeleri sil goccia city zero al :)


  • Tears of Devil  (02.04.19 11:09:06) 
Hayalim! Ama buna ayıracak param yok :)

www.sundubisiklet.com
  • teknikekip  (02.04.19 11:38:42) 
50-60 yaşında insanlar deli gibi yokuş tırmanıyorlar. gözünüzde büyütmeyin lütfen zor değil. kordonda çay-kahve satıcıları elektrikli bisikletle geziyor sadece. bunu bir hobi olarak kabul ederseniz sever ve kendinizi geliştirirsiniz, ne cinsiyet ne kilo ne yaş hiç bir şey engel değil. walmarttaki obezlerden değilseniz normal bisiklet almayı tekrar düşünün.


  • hasmetizm 2046  (02.04.19 11:56:38) 
çoktandır bu konu hakkında bişey yazasım vardı sözlüğe, demin yazdım. sana da yardımcı olabilir belki:

eksisozluk.com
  • krnja  (02.04.19 13:05:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.