[]

işyerinde ekip olarak nasıl yardım yapabiliriz ?

20 kişiye yakın iş arkadaşıyız .
istanbul'dayız
çocuk yuvası ziyareti düşündük . her ay 1 defa aramızda para toplayıp bir yere & kuruma & aileye destek olmayı düşündük .
ne yapacağımızı tam bilmiyoruz .
duyuru da son zamanlarda bu tip başlıklar da göremedim
ne önerirsiniz ?

 
kimsesiz çocukları ziyaret edin, oyuncak götürün.
huzurevlerini ziyaret edin, tatlı çiçek götürün.
löseve bağış yapın.
sokak hayvanlarına mama alın, barınak ziyaret edin.
sokakta yaşayan evsizlere çorba dağıtın.
doğudaki ihtiyac sahibi okul ve öğrencilere yardım yapın.
birkaç öğrenciye burs verin.
hayır merak ettiğim nokta 20 kişiye yakın insanlar bu tarz bir sorunun cevabını kendisi veremiyor mu. neyse düşünceniz çok güzel tebrik ederiz.
  • emfuzi  (02.04.19 10:34:00) 
İyilik rengi derneğini araştırmanızı tavsiye ederim. İnstagram sayfaları var. İyi işler yapıyorlar.

Cübbesiz Mahmut isimli çok iyi bi abi var. Onunla da iletişime geçebilirsiniz.

Çorbada Tuzunuz Olsun diye bir dernek var. Bunlara bakabilirsiniz.
  • Pertev nail  (02.04.19 10:34:49) 
uzun vadede sizin bahsettiğiniz türden bir şey öneremiyorum tam anlamı ile bilgim olmadığı için ama şu kitaplardan herkes birer adet alabilir. başlıkları incelerseniz konuya hemen hakim olabilir çok düşük bir miktara birisine çok yardımcı olabilirsiniz. kitap fiyatları 11 ve 9 liradır.


eksisozluk.com

eksisozluk.com
  • abyuksuet  (02.04.19 10:38:34) 
@emfuzi teşekkür ederim ;biz de bir araya gelince birşeyler düşünebiliyoruz elbette ama icraata geçirmek zor .herşey havada ve yarım kalıyor .
bazen bu duyuruda öğretmenlerin mesajları oluyordu okul ya da öğrencilerin eksikleri ile ilgili adres olan kargo gönderebileceğimiz yerler .
ilk bir araya geldiğimiz boşlukta bu mesajları arkadaşlarımla paylaşacağım

@Pertev nail yazdığın isimleri araştıracağım sanırım dernek üzerinden birşeyler yapabilmek daha pratik olacak çok teşekkürler
  • devilone  (02.04.19 10:43:07) 
Biz bireysel katılım olarak hangisi olduğunu hatırlamadığım adalardan birisine gidip sahilde mıntıka temizliği yapmıştık.

Onun dışında şirket okullara bilgisayar bağışı yapardı.
  • crown  (02.04.19 10:58:36) 
Üniversitelerin Lösev kulüpleri var, onlarla iletişime geçip yaptıkları farkındalık etkinliklerine hem katılıp hem de sponsor olabilirsiniz. Üni kulüplerinin bu tür şeylere çok ihtiyaçları var.


  • windows95  (02.04.19 11:14:55) 
Büsra Sanay twitter'da ihtiyac sahibi okullarin isteklerini paylasiyor.
Bu gibi güncel ihtiyaclar icin para toplayip yardim yapabilirsiniz.

  • chitosan  (02.04.19 11:17:33) 
Engelsiz Pedal.
Darülaceze.

  • birdenbire  (02.04.19 11:18:32) 
Ne tatlisiniz..
Para disinda ziyaret edebileceginiz yerleri daha cok tavsiye ederim ben. Darulaceze, cocuk esirgeme, barinaklar..

  • bradshaw  (02.04.19 11:26:30) 
kullanmadiginiz esyalari, cocuklarin oyuncaklarini vs. bir araya getirip bagislayin, hem tuketimin onune gecmis olursunuz hem de oyuncak kutuphaneleri oluyor bazi belediyelerin onlara bagis yaparsiniz, yine kadin siginmaevlerine bagis yapin kullanmadiginiz esyalar vs. Tuketimin azaltilmasinin onemli oldugunu dusunuyorum.
bir de alaniniz neyse (mesela muhendislik firmasi ise) yakin buldugunuz bir universiteden hocalarla iletisime gecerek okuyan ve ihtiyac duyan cocuklara burs verebilirsiniz, herkes 10 lira katsa aylik 200 lira bir ogrenciye guzel bir gelir olur.

  • kassiopeia  (02.04.19 11:57:53) 
Ahbap’ a ulaşın


  • insomnia  (03.04.19 08:56:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.