[]

Pegasus Bolbol sorusu

İlk defa bu bolbol meretini kullanayım dedim. 2 tane bilet aldım, bolbol hesabıma girip, hiç bir yerde puanlarınızı kullanın bilmemne diye sayfa, ekran gelmedi. Başta gösterdiği fiyat ne ise gene o kadar çekmiş karttan. Kullanamıyorsak naapıcaz bu puanları, ya da ben mi bir yerde yanlış yaptım?




 
üye girişi yapın. ana sayfa, sağ üstteki bolbol puan kullan butonuna basın ya da uçuş arama sonuç sayfasında yine sağ üstte bolbol puan butonuna basın. artık ücretleri tl değil, bolbol puan cinsinden gösterecek.

edit: biletleri alalı 12 saatten az olduysa kesintisiz iade yapabilirsiniz.
  • sanat guresi  (02.04.19 00:37:40 ~ 01:17:47) 
bolbol puanı eskisi gibi para olarak kullanılamıyor. artık thy'deki mil gibi.

yani bolbol puanınız yetiyorsa bilet alıyorsunuz, yetmiyorsa alamıyorsunuz.

bolbol puanı ile bilet alma olayı da zaten @sanat guresi'nin anlattığı gibi.
  • ocanal  (02.04.19 00:42:47) 
Aha küçücük "Use BolPoints" diye kaydırma tiki varmış, Neyse bir dahakine artık, tabi bir daha Pegasus kullanırsam. Cevaplar için teşekkürler


  • freedonia  (02.04.19 00:54:57) 
mevcut puanları kullanıp kalan kısmını karttan çekebiliyorsunuz. tek sıkıntı bilet alma işlemine başlarken üsttede dendiği gibi puan seçeneğini seçmeniz gerekiyor.


  • surprise  (02.04.19 11:37:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.