[]

Sevgilisi olan biriyle konuşmak

Merhabalar, sevgilisi olan bir kızla sohbet etmek, arkadaş olarak da olsa yanlış mıdır,
kız benimle konuşmak istiyor ama sevgilisi kızıyor.kız bana seni özlüyorum falan diyordu, bu yüzden konuşmak istiyorum diyordu. aramızdaki şey arkadaşlık olarak olsa da bazen bana çok yakın fotoğraf vb atıyor, bilmiyorum benim ilgim sanırım onun hoşuna gidiyor gibi, ben de ona aşık değilim ona ama sohbetini seviyorum, bir yandan da kendimi diğer çocuğun yerine koyuyorum. ben de sevgilimle birisinin konuşmasını istemezdim, hele de bana yok konuşmuyorum onunla deyip yine de devamı ederse?

bu arada telefondan yazdığım zaman, maalesef kelimeleri kendisi değiştiriyor benlik bir durum yok.

 
kim ne hissediyor, hicbir sey anlasilmiyor ya. daha yalin ve duzgun bicimde yazma sansin yok mu?

edit: teşekkürler, düzeltmişsin. valla ikinizin kafa yapısı da bana tuhaf geldi. normalde insanların karşı cinsten arkadaşı olabilir, taraflar sevgilileri varken "normal" şekilde iletişim kurabilir. siz hepiniz durumdan rahatsızlık duyuyorsunuz. demek ki bence hiçbirinizin niyeti "arkadaşlık" değil ve bunun farkındasınız.

her halükarda ben "seninle konuşmayı seviyorum ama sevgilim kızıyor" diyen veya lafı oraya getiren biriyle iletişim kurmazdım. böyle arkadaştan hayır gelmez, yarın başına bela olur. birey olamamış, karakterini oturtamamış, başkasına bağımlı yaşayan insanlara çok bel bağlamamak ve yaklaşmamak lazım. şahsen hiçbir kız arkadaşımın benimle sabah akşam ilgilenmesini ya da sevgilisini bırakıp benimle konuşmasını beklemiyorum ama "ya sevgilim kızıyor, halbuki seninle konuşmak istiyorum ://" dese falan birisi, direkt engeli basıp kaçarım arkama bile bakmadan. çok saçma ve cins bir tavır çünkü. bana pek sağlıklı da gelmiyor açıkçası.

sen niye sevgilinin başkasıyla konuşmasından rahatsız oluyorsun onu da anlamadım. zihniyetin buysa sen de sevgilisi olan kızla konuşma o zaman.
  • der meister  (01.04.19 21:29:25 ~ 21:42:04) 
Olayın sevgilisi olan birisi olmasıyla ilgisi yok. Olay: kız sevdiği insanı kandırıyor. sen de hem huzursuz olduğun ve doğru bulmadığın için hem de kızın sevgilisi gibi düşündüğün için rahatsızsın. Bence ne yapacağından çok, böyle biriyle arkadaş olmak isteyip istemediğine karar vermelisin. Bu kız şu değil mi bu arada: kendisinden hoşlanan oğlanla partiye gidip partideki piç tiplerden biriyle mekandan ayrılıp oğlanı ortada bırakan kız:)


  • her giriste sifresini unutan adam  (01.04.19 22:25:19) 
Bence konusma. Ya da kizi sevgilsiinden ayir, sikinti ortadan kalksin. Takilirsiniz ozgurce.


  • stavro  (01.04.19 22:25:24) 
Çok klasik bir cümle olacak ama midem bulandı. E artık böyle bir insanla 'arkadaşlık' kurup kurmama senin kararın.


  • panda yuva yapmis sogut dalina  (01.04.19 22:29:53) 
klasik bir muratbey ile karşı karşıyasın .Kuru sıkı yalanlarla sevgilisi olan elemanı kafalayıp , senin gibi onlarcasıyla flört ediyordur.Midem bulanıyor.


  • uzunincemalbrodayim  (01.04.19 22:34:23) 
Seninle konuşmayı özlüyorum ama Sevgilim kızıyor tarzında biriyle ne arkadaş olunur ne de başka bir şey bence. sizinki pek arkadaşça bir konuşma da değil. Muhtemelen kız düzenli ilişkiden sıkılıp flört olaylarını özlemiş, özlemini seninle gideriyor. Sen bu durumun neresinde olmak istersin o sana kalmış. sevgilisi varken seninle flört etmekten kendini alamıyor olması da içten içe senin hoşuna gidiyor olabilir.

Yani aranızda Pek düzgün bir yere varmayacak bir alışveriş var gibi. Ama yine de kızın ilişkisinin sorumluluğunu alması gereken sen değilsin. Sen mesafeni koruyup kızın da sınırı aşmasına izin vermezsin, baktın kız abartıyor o zaman kibarca uzaklaştırırsın kendinden. Her halükarda uzaklaşman iyi olur çünkü düzgün bir arkadaşlık da çıkmaz buradan.
  • aquarium  (01.04.19 22:53:58) 
Aynısını çok yaşıyorum. İlgi budalası seviyesiz kız davranışı. Kafana göre takıl, seninle konuşmasa başkasıyla konuşacak zaten


  • avatar is back  (01.04.19 23:07:36) 
stavro+1, açık olmakta fayda var. kızla takılmıyorsan yaptığın meriçlik olur


  • datnet  (02.04.19 10:08:20) 
Sorunun yalın cevabı: sevgilisi olan biriyle arkadaş olarak konuşmak yanlış değildir. İnsanların çeşitli cinsiyetten arkadaşları olur. Sırf A kişisiyle çıkıyorum (ya da evliyim) diye bütün erkek cinsiyle arkadaşlık ilişkimi kesmemi isteyen adamdan cacık olmaz.
Öte yandan kızın lafı laf değil. Hatta ikinizin de ortam uygun olsa durumu arkadaşlıktan öteye gider. Kız yolunu yapmış, senin de hoşuna gidiyor. Sevgilisi muhtemelen kız arkadaşını tanıyor ve bu yüzden kızıyor. Halbuki kızı bıraksa bu sefer kız darlayacak onu...

  • SiyamkedisiZorro  (02.04.19 11:06:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.