[]

sosyal fobi alışveriş

sosyal fobiden dolayı alışveriş yapamıyorum. ne yapayım? pantul alacaktım hepsi eskidi utancımdan gidemiyorum. internetten alabilecek durumda değilim konum olarak. bir de beden vs. olmuyor. zara, lcw gibi yerlere bakıyorum kimse ilgilenmiyor diye orada da bulamadım istediğim gibi. özellikle zara tayt gibi pantullar satıyor. boyner'de mavi, levis reyonu var. oralarda ilgileniyor mu çalışanlar sizinle? nasıl hayır derim beğenmezsem? sırf hayır dememek için beğenmediğim şeyi alabilirim çünkü :/ bu yüzden uzun süredir rengi solmuş pantolonlarla geziyorum.




 
lcw de bakarmısınız dersen, kimse bana ne deyip dönüp arkasını gitmez.haftasonları çok kalabalık oluyor bu lcw gibi mağazalar. hafta arası ve mesai saatleri içinde gidersen muhtemelen içerideki 3 4 kişiden birisi olursun.


  • killerbee  (01.04.19 17:11:03) 
Sana geldiklerinde içinden surekli (sana ne amk) de. Bu seni biraz rahatlatir. Ben hiçbirini beğenmedim ya kusura bakma dersin, peki efendim diyip gecer.


  • stavro  (01.04.19 17:17:35) 
Birlikte gidebileceğin biri yok mu?


  • scudman1  (01.04.19 17:26:20) 
defacto, lcw, koton'da çalışanlar yanına gelmiyor. rahat rahat deneyebilirsin pantulları.


  • diffarentiationation  (01.04.19 17:28:11) 
Annenle git. Ya da arkadaşınla.


  • Boksör06  (01.04.19 17:30:02) 
Baktın hayır diyemion, pantul alma yolunda emin adımlarla gidiyon. hemen, telefonun kıpraşmışta acil bi haber gelmiş gibi, "aaaaĞĞĞ öylemiiii hemen geliyorum o zaman" diyip arkana bakmadan sıvışıyon kenks sosyal fobide neymiş ağzına vur geç ya.


  • 0zzy  (01.04.19 17:47:43) 
Kendi kendine sosyal fobinin üstesinden gelebilmek için bu durumlardan kaçınmadan girişimde bulunmalısın. Kaçındıkça daha sonraki kaçınmaları da tetikliyorsun. Bu konunun davranış yönü.

Komple çözüm için ise psikoterapi
  • integrative  (01.04.19 18:09:01) 
Sosyal fobiyle ilgili tedavi gördüm ben. İlaç tedavisi basbayağı. Bana çok iyi gelmişti. Tamamen atabilmiş değilim. Hala topluluk önünde konuşma filan yapamıyorum. Mecbur kalınca da ömrümden ömür gidiyor. en azından söylediğin durum için ilaç tedavisi yararlı olabilir. Tabii senin durumun benimki kadar komplike olmayabilir ve doktorun gerekli görmeyebilir. Hayatını kısıtlaması hoş bir durum değil. Bu arada yaş ilerledikçe hafiflediğini söylemem teselli olur mu acaba?


  • puyule  (01.04.19 19:34:37) 
Görevli gelirse de "Teşekkürler sadece bakıyorum, yardıma ihtiyacım olursa seslenirim." dersin olur biter. Ben de bir dönem bu rahatsızlıktan muzdarip oldum. İnan bana bu iş kafanda büyüttüğün için zor geliyor. Yoksa abartılacak bir mevzu değil.


  • ovungec zeus  (01.04.19 23:08:27) 
Emin değilim düşüneceğim
Bu cümleyi kurabilirsin ! Sonucu yaz bize

  • photo85  (02.04.19 00:32:29) 
Ben sadece biraz bakmak istiyorum begendigim olursa size sorabirmiyim dersen , hem o insanlar seninle ilgilenmemis olmaz , hemde sen darbogaz edilmemis olursun bence


  • Diskirminant  (02.04.19 00:34:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.