[]

Bir Kişi Hayatınızdan Çıkarma Yöntemleri Nelerdir?

Daha önce bir "kişiyi hayatınızdan çıkarma kriterleri" başlığı altında bu konuya benzer bir konu sormuştum. Bu sefer yöntemleri belirlemek istiyorum:

O kişinin telefonlarını açmayarak, yada kavga etmek gibi, en kolay ve en hızlı yöntem nedir sevgili suserlar?


 
Cinsel tercihlerini degistirdigini soylemek.


  • stavro  (01.04.19 14:59:13) 
şuna benzer bir cümle ile iki tarafın da gülmekten yarılacağı bir hayattan çıkarma yapılabilir.

"I can see my future, and you are not in it!"
  • Jesus Christ  (01.04.19 15:06:08) 
en kolay ve hızlı yöntem kişinin karşısına geçip şu sebeplerle artık seni hayatımdan çıkartıyorum demek. kesin ve net.


  • re noreno  (01.04.19 15:08:13) 
re noreno +1

kesin ve net olunca kırıcı olmaktan korkuyorsanız, mesajlarına aramalarına cevap vermeyerek ve görüşme tekliflerini hep bir bahaneyle reddedip azalarak hayatınızdan çıkmasını ve durumu bu şekilde anlamasını sağlayabilirsiniz. en kötü ihtimalle "ben sana bişi mi yaptım?" diye bir soru gelecektir. o raddeden sonra ona da bi cevap bulursunuz zaten.
  • 9kuyruklukedi  (01.04.19 15:21:20) 
Ben sebep gösterip yüzlemek / yüzleşmekten hoşlanmam. Bitirmeyi kafama koyduysam kırılması vs. umurumda değil ama stresini ve karşı tarafın çirkefliğini çekmek istemiyorum. Telefonlarına çıkmam, yoluma çıksa "günlük telaş vs" derim, hayatımda artık yerinin olmadığını gösteririm.


  • SiyamkedisiZorro  (01.04.19 15:53:50) 
görüşmeyelim de hocam, en kolayı.


  • lcha  (01.04.19 17:07:31) 
Telefon ve sosyal medya ne ile iletisim kuruyorsak oradan siler engellerim. Aciklama yapip yapmamam karsimdaki insana verdigim degere bagli. Cogunlukla zaten artik hicbir sekilde iletisim kurmak istemedigim, saygi - sevgi duyamadigim insanlari hayatimdan cikariyorum. Aciklama falan yapmiyorum onlara da.


  • chitosan  (01.04.19 17:10:39) 
Telefonunu siliyosun ve bitio


  • photo85  (01.04.19 18:33:42) 
hızlıca bir tepik. (*-*) Of güldüm olm. Bazen köpeklerle kurduğum ilişkiyi düsünüyorum. O kadar basit ve kolay ki. Beni istemediğinde tepik geliyor, ben de iteliyorum onu, koltuğuma oturuyor mesela, ya da yayıliyor çok. Barışmak için de yanaklarından opüyorum, bitiyor. yav okadar az ki hayatımdan çıkarmak istediğjm insan ve bu duruma okadar az geldim ki kendimden cevab veremiyorum. Sahiden ustruplu konuşmak her zmaan iyidir ama ise yaramayabilir. bazen rasyonel zeminde ilerlediğini gören insan aklın kapısi acık diye seni ikna etmeye çalısabilir ve bu mesela bir ay sürer. Bu yuzden eger "hız"söz konusuysa bilemedim. Bir de obsesyon gelistirdiyse of of. Sahiden karakterini ve ruhsal yapısıni iyi analiz ettiysen en iyi yontemi yine sen bilirsin herhalde. Cevab oldu mu, olmadı. Yazıklar olsun (._ .)


  • velvetmorning  (02.04.19 06:58:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.