[]

Misafire menü sorusu

Ya şimdi diyeceksiniz ki bu gündemde derdin bu mu? :))
Valla bu napalım :D
Yarina misafirim var ve ben cok tecrübesiizim.
Tek kesin belirledigim sey lazanya
Bunun yanina ne yapilir?
Misafirlerden biri fransiz.
Söyle olur mu?

Yayla corba, lazanya, saksuka, salata,

Daha ne yapayim?
Tatli ne olabilir? Gelen arkadas diyette, serbetli tatli olmaz.

Cok sagolun simdiden

 
fransızlar mercimek yemeklerini seviyorlar çorbayı mercimeğe çevirebilirsin veya yapabilirsen mercimek köfte
tatlı olarakda bas sütlacı gitsin süt memleketi sonuçta

  • dedim dedim de kime dedim  (01.04.19 11:25:45) 
Semizotlu yoğurt (yoğurt şakşuka ve lazanya yanına iyi gider)

Tecrubesiz olduğunu söylediğin için yemek değil de salata sayısını arttırabilirsin. Sana şimdi güzel bir salata tarifi vereceğim.

Yeşil mercimek ve yıldız şehriyeyi haşla. (Ayrı ayrı haşla ki şehriyenin rengi kararmasın, yıldız şehriye yoksa herhangi bir şehriye de olur, arkadaş diyette ise hiç koymayabilirsin) haşlanınca süz içine maydanoz, dereotu , taze soğanı ince ince kıy. Közlenmiş kırmızı biber ve domatesi de kabuklarını soyup ince ince doğra. Zeytinyağı , nar ekşisi, tuz. Bu kadar.

Hadi kolay gelsin.
  • rakidabalikolsa  (01.04.19 11:30:20) 
Yayla pirinçli, lazanya öncesi gitmeyebilir. Mercimek ya da sebze çorbası daha iyi bence. Lazanyanın yanına sadece salata yeter aslında. Şakşuka da bonus olmuş. Tatlı olarak trüf ya da çikolatalı mousse gibi basit ama lezzetli şeyler yapabilirsin.


  • whoosie  (01.04.19 11:33:56) 
Ay cok sagolun:))
Yemek yapma degil de misafir agirlamada tecrübem yok. Ama tarifi yapicam cok tesekkürler:))

  • kucukharfler  (01.04.19 11:34:25) 
bi de cacık cacık
baya seviyorlar

  • dedim dedim de kime dedim  (01.04.19 11:37:18) 
Tatlı olarak magnolia yapın bence çeşitli meyvelerle, kivi olur, muz olur ya da dondurulmuş kırmızı meyvelerden koyabilirsiniz. Hem kişiye özel porsiyonluk olur çok şık görünür hem de ağır olmaz.

Yoğurtlu semizotu, közlenmiş kapya biber, brokoli karnabahar havuç üçlüsünden bir çeşit salata gibi çeşidi artırabilirsiniz bence.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (01.04.19 11:54:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.