[]

en büyük sürpriz hangi şehir oldu?

sizin için seçimlerde olumlu anlamda en büyük sürpriz ve olumsuz anlamda en büyük hayal kırıklığı hangi il/ilçeler oldu?




 
benim için en büyük sürpriz Kırşehir oldu. Kırşehir lan, Kırşehir...


  • babilbaligi  (01.04.19 11:10:25) 
kırşehir +1


  • kablelvuku  (01.04.19 11:12:47) 
Kırşehir, Silivri ve kemer olabilir bencede.


  • Topalordek  (01.04.19 11:13:49) 
İstanbul sürpriz oldu açıkçası, ben akp imamoğlu'na rağmen kazanır diye düşünüyordum. kazandı. imamoğlu'na helal olsun, sahip de çıktı oylarına.

hayal kırıklığı yaşadığım şehir sakarya'da oldu açıkçası. hiç kimse memnun değildi akp yönetiminden ama geçen seçime göre %7 oy arttırdı. neyin kafası la bu?
  • livaneli kadir  (01.04.19 11:17:48) 
Rize fındıklı
trabzon yomra beşikdüzü
giresun eynesil
tüm artvin ilçeleri
samsun atakum ilkadım
sinop
bartın- amasra (en büyük ilçesi)
amasya (mhpnin alması)
kırklareli (bağımsızın alması)
mersin
uşak (akpnin alması)
balıkesir -susurluk
  • damla sakızlı dondurma  (01.04.19 11:51:29 ~ 14:14:01) 
senelerdir yobaz olup son seçimle yobazlıktan tamamen kurtulan tüm ilçe/şehirler <3
bir oyla yobaz ya da sorgulayan insan oluyorsun, süper.

  • m e b  (01.04.19 12:16:30) 
İstanbul/Esenyurt


  • taurina  (01.04.19 12:19:02) 
Kırşehir


  • giovanne  (01.04.19 12:19:39) 
mersin


  • try again fail again fail better  (01.04.19 12:40:31) 
Fındıklı surpriz falan drgil, bilakis tersi olsa surpriz olurdu.
Findikli ve Rize farkli seyler. Xportant +1

  • stavro  (01.04.19 12:50:44) 
Abi Kırklareli ye neden şaşırdın anlamadım, Kırklareli yahu.:)


  • oligomer  (01.04.19 13:02:31) 
kırklareli'nin bağımsız çıkmasına şaşırmış. normalde chp çıkması lazımdı. hatta bir bağımsız adayın kazanması da sürpriz. o ilin ileri gelenlerinden falan olması lazım anca.

kırşehir biraz ilginç ama o da eskiden chp idi dedi babam, son zamanlarda akp olmuştu zaten çok sürpriz değil dedi.

bence en büyük sürpriz istanbul büyükşehir. hiç umudum yoktu. bir şekilde ne yapar yapar, bırakmazlar diyordum.
  • kibritsuyu  (01.04.19 13:48:12) 
"kırklareli'nin bağımsız çıkmasına şaşırmış. normalde chp çıkması lazımdı."
denmiş yalnız kırklarelideki aday eski chpli. chp niyeyse direnip kendisini aday göstermeyince o da bağımsız olarak girmiş seçime. yani afedersiniz chpnin tezek yemesi olmuş.

benim için en büyük sürpriz istanbul oldu. istanbul bu iktidar için her şeyden önemliydi. ne yapar ne eder teslim etmezler diye düşünüyordum. yoksa imamoğlunun bu oy oranına yaklaşacağını tahmin etmiştim. binali yıldırım konusunda akp seçmeni kızgındı, kenara attıkları basiretsiz adamı niye bizim başımıza koyuyorlar diye. ceketimi koysam seçtiririm diye düşünmüş olmalılar. oysa referandumda istanbul safını çokça belli etmişti. onun dışında hdp oylarının chpye kaydığını düşünenler var, ben bunun istanbulda doğru olmadığını kendi etrafımda gördüm. hdpnin yoğunlukta olan kürt seçmeni akpye kaydı. onun dışında akpli ailelerin ilk defa oy kullanacak gençleri ise komple ama komple chpye bastı mührü. saadet partisinin 2 üyesinin bıçaklanması ile saadet oylarının saat 14ten sonraki kısmı da chpye kaydı. çok enteresan bir seçimdi. çok ama çok enteresandı, bundan sonraki günler daha enteresan geçecek. umarım her şey iyi olur, tek korkum birilerinin kan dökmeye devam etmesi.
  • windows95  (01.04.19 14:48:34) 
Bolu'ya şaşırdım ben.


  • inawen  (01.04.19 15:28:14) 
rize-fındıklı (memleketim) artvin'e komşu ilçedir. 50'li yıllara kadar da artvine bağlıydı zaten. seçmen olarak rize'den çok artvin seçmenine benzer fındıklılar. geçen seçimde fire vermişti neyse ki gereken oldu.


  • muslugubozukhayrat  (01.04.19 15:35:41) 
Ankara sasirtmadi Mansur zaten gecen sefer kazanmisti katakulli ile el koydular.
Istanbul'a sasirdim %5-6 fark ile alirlar diyordum. Umarim gerisi corap sokugu gibi gelir. Onumuzdeki 4 sene hata yapmamalari lazim.

  • cooperr  (01.04.19 17:49:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.