[]

İşe bak ya

Hakkımız olanı almak için savaşıyoruz abi ya, hakkımız yani milli irade filan.Bir tane aklı selim insan yok mu siz ne yapıyorsunuz diyecek. Bir tane vicdan sahibi insan ya. Kafayı yicem artık sinirden. Ne zaman açıklanacak İstanbul?Bu oldu bitti kafası yetmedi mi artık?




 
Savaşmadan vermelerini beklemiyorduk ki! Milli irade, seçim vs bunlarin önemi olduğunu düşünmüyorsunuz sanirim. Milli irade sadece kendileri seçildiğinde tecelli ediyor. İstanbul bizim öyle ya da böyle kabullenecekler.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (01.04.19 08:13:59) 
bence istanbul geçersiz oylar tekrar sayılıp binali’ye verilecek ancak bu ileride çok aleyhlerine olacak, muhalifler belki yıllardır süren uykularından uyanır.


  • cedex  (01.04.19 08:30:01) 
İstanbul AK Parti'nin.


  • alt4y  (01.04.19 08:58:25) 
Chpli degilim ama AA buyuk ayip etti ama kesin kazandi yani ekrem bey.


  • imelih  (01.04.19 09:06:28) 
Beklemiyorlardi ki chp bin kazanacağını kimse beklemiyordu. Afalladilar. Reis hırslıdır kolay kolay kabul etmez. Ama bu bile yetti bir şeyleri idrak etmelerine.


  • kirmizipilotkalem  (01.04.19 10:25:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.