günde 2-3, yoğun çalışıyorsam ve stres/uyku düzeyi fazlaysa 4-5, nadiren de olsa iyice sapıtıp 6-7 gittiğim oluyor. fiziksel olarak negatif bir durum yaşamadım şu ana kadar. yaşadıysam da zaten yıkık olduğum için fark edilir düzeyde olmadı sanırım.
ya ben meşrubat içiyordum inanılmaz şekilde. bırakmak imkânsız geliyordu. sonra uyuşturucu bağımlısıymış gibi kendimi kapattım eve, o ilk zehri atıp fiziksel bağımlılığı yenme aşamasını gerçekleştirdim. sonra baktım gerçekten canım istemiyor artık ama elim boş kalmasın, bi' şeyler içeyim isteği hasıl olmuş. benim gibi baykuşlar için de kahve ideal bu açıdan.
başlayış o başlayış... yarın yokmuşçasına kahve içiyorum. bildiğin şu kapkara nescafe gold'un üstüne basıyorum suyu oh şeker yok bi' şey yok, meşrubat kadar zararlı olmasa gerek. zararlıysa da zararlı bıktım artık bana ne ya.
0