[]

Röntgen filmi okuyabilecek var mı?

Doktor 2 hafta önce şu filme baktı, filmin sağ altında bi şeyler gösterdi, 4-5 gün içinde öksürük geçmezse gel tomografi çekelim, yok yok sen kesin gel bakalım dedi ama gitmedim. öksürükte kesilmedi. boşuna da radyasyon yiyip bi ton para bayılmak istemiyorum, ne yapsam ki?

i.hizliresim.com


 
doktorlara güven olmaz, ben olsam bende gitmezdim. aktardan biraz ıhlamurla nane alıp kaynatın için 4-5 gün içinde düzelir


  • vladimirdökümov  (31.03.19 01:13:02) 
Geçmiş olsun fatihdr, troll müsün gerçek misin bilmiyorum. Yine de cevap yazayım, akciğer filminde infiltrasyonlar ve hatta nodüle yakın görünüm var. Yaygın. Bu yüzden sana başlanan tedavi faydalı olmaz ise tekrar gitmen ve ileri araştırmaya tabi tutulman gerekir.

Filmin sağ altında gösterdiği şey kalp sınırlarının altındaki mide gazı. Bu önemli bir durum değil, bence aklınızda kalan tek şey bu. Daha çok her iki akciğerin tutulumu önemli.
Kontrole gitmeli misiniz ? Evet.
Zaten bunu buraya soracak kadar kendinizi önemsememenizi olası bulmuyorum.


@vladimirdökümov önce "de" leri ayır. Sonra aktardan bolca ıhlamur alıp kaynat, belki fayda sağlar.


geçmiş olsun her ikinize de.
  • aylakadam  (31.03.19 01:27:55) 
@aylakadam
yok yahu neden trolleyim? sadece ilk doktor kesin bakalim dedi, baska bir doktor da kafani rahatlatmak istiyorsan baktirabilirsin dedi. goruntuleme cihazlarina da fazlaca girdim son donemde, parasini gectim gercekten artik radyasyona maruz kalma fikri sogutuyor beni. tesekkur ediyorum yorumunuz icin, kuru oksuruk cok inatci cikti,1 aydir kurtulamadim, bir de buraya sorayim istedim.

  • fatihdr  (31.03.19 01:39:08) 
haa bir de, ikinci doktor ki ikisi de gogus hastaliklari uzmani, birincisinin verdigi tedaviye bakip, "sadece bunlari mi yazdi? allah allah?" deyince ben iyice sasirdim. her neyse ben en iyisi pasa pasa tomografimi cektireyim:)


  • fatihdr  (31.03.19 01:44:18) 
Gecmis olsun. Bence gidip tomografinizi cektirin. Kafaniz rahat olsun.


  • karen  (31.03.19 10:40:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.