[]

basit bir soru.

a) sigara ve içki kölesi, spor yok, konuşkan ve günübirlik yaşayan erkek.
b) spor yapan, tiyatroya giden, müzikle uğraşan, sosyal olarak içki içen ve içine kapanık erkek.

hangisiyle sevgili olurdunuz?
nedenlerini de yazarsanız sevinirim.

dipnot: neden mi sordum? a grubundaki bir kişi çorap gibi sevgili değiştirebilirken b grubundaki kişi yalnız olabiliyor. neden böyle olduğunu anlamak istiyorum.

 
B tabi ki. Gece kahve içip chill biçimde lo-fi dinlemek isterdim kendisiyle.

Ama şimdi böyle deyince de kişilik meselesi açılıyor. Yukarıda yazdıklarınız hiçbiri karakter özelliği yansıtmıyor, nitelikleri gösteriyor. Ha tabi kişiliklerini aynı kabul edersek yine b diyorum.
  • sydney  (31.03.19 00:37:49 ~ 00:38:08) 
Abi gercekten sorularinizi sorarken cesaret mi edip gercek aorulari soramiyorsunuz ben tam anlamiyorum.

İcine kapanik adam sevgili yapamiyorken konuskan adam nasil sevgili yapiyor. Soru bu...

Sence?
  • her giriste sifresini unutan adam  (31.03.19 00:38:23) 
a grubundaki adam yakisiklidir baska aciklamasi yok.

b gurundaki adamin kagit uzerindeki nitelikleri ise cekicilik kriter degil. bu nitelikler zeka, kultur, bakimli olmak, kadin dilinden anlamak ile birlesir ise cekici olur.
  • orpheus  (31.03.19 01:04:43 ~ 01:05:42) 
Hiçbiri


  • ruhen hastayim ben  (31.03.19 01:08:52) 
b grubundaki kişi, yaptığı şeyleri gösteriş için değil, tamamen kendisini iyi hissettiği ve bu şekilde ifade edebildiği için yapıyor. kaldı ki, "ben de şunları şunları yapıyorum ya..." moduna girmez.

oldukça basit bir soru sorduğumu düşünüyorum. kusmak yerine düşüncelerinizi belirtebilirdiniz. yine de sağ olun.
  • umutlarivarolankisi  (31.03.19 01:13:25) 
B grubundaki insan konusmadan nasil iletisim kurmayi bekliyor onu merak ettim. Ayrica herkesi bir sekilde tamamlayan bir digeri vardir, dolayisiyla a kisisinin de b kisisinin de sevgili yapma imkani var, biri konusabildigi icin muhtemelen bir tik daha fazla ihtimal olur


  • kassiopeia  (31.03.19 01:15:34) 
A

Çünkü ben öyleyim. B gibi olsam B derdim :D
  • eazy  (31.03.19 01:16:10) 
İçine kapanık biriyle bir ilişki başlatmak/devam ettirmek çok zor. Yakın bir kadın arkadaşım 2. modeldekine benzer bir erkekle görüşüyor, daha doğrusu görüşmeye çalışıyor. Oradan biliyorum.

Sosyal içici, spor yapan, müzikle uğraşan ve dışa dönük erkek diğerini solda sıfır bırakır. Olay sosyallikte, girişkenlikte.
  • influx  (31.03.19 01:19:14) 
İçine kapanık bir insanla arkadaş olmak bile çok zor. Ancak kendi aralarında anlaşabiliyorlar, konuşkan biriyle içine kapanık biri hiç olmuyor.


  • roket adam  (31.03.19 01:43:40) 
spor yapan, tiyatroya giden, müzikle uğraşan, sosyal olarak içki içen erkeğin içine kapanık olması büyük başarı yalnız. Muhtemelen içine kapanık olmak tek eksisi değil. Aradaki diğer faktörleri atlamak saçma. İtici olabilir, fiziksel olarak çekici olmayabilir, sevimsiz, kaba olabilir, ruhsal sorunlu olabilir vs. Ya içkinin sigaranın kölesi olacak ya da spor yapacak diye keskin bir çizgiyle neden ayırıyoruz ki? Ortası var bunun.

Yani efendi adam yerine her zaman piç tercih edilir olayını aşmak lazım biraz. Demek ki yeterli değil bazı şeyler. Bir de hitap etmek istenilen kitle önemli. B gibi olan bir erkek, ilgisini A’yı tercih edecek insanlardan başka bir yöne kaydırabilir mesela.
  • aquarium  (31.03.19 02:01:04 ~ 02:07:02) 
bir tane b olsa da sevsem keşke.


  • tabirimekruh  (31.03.19 02:03:54) 
Siz bir erkek olarak kendinizi çevrenize tanıtmazsanız, ilgi çeken bir görseliniz de yoksa maalesef ilgi görmezsiniz.

Bunun birkaç nedeni var:

Birincisi ve en önemlisi türklerin abazan yapısı gereği bir kadının sürekli bir talibinin olması ile girişimlerin içe kapanık ve utangaç bir erkek için çetin ceviz bir rekabete girememesine neden olur.

İkincisi evrimin getirdiği bir süreç olarak kur yapacak tarafın erkek olması durumu içe kapanık erkek için zorlaştırıyor.

Üçüncüsü iletişim eksikliği çoğu insan için can sıkıcı profil görüntüsü oluşturmakta.

Yani şöyle düşünün. Arkadaş çevreniz yok çünkü içe kapanıklığınız nedeniyle çevrenizden soyutlanmışsınız. E yabancılarla da iletişim sorununuz var. Tabii ki sonu yalnızlaşmaya gidecek. Amiyane tabirle pazarlanmayan bir ürün piyasada talep görmeyecek.
Yani burada “b” olsa da yesek diyenlere bakmayın. İnsan sosyal bir varlık. Sohbet etmeyi beceremeyen birine tahammül sınırı pek düşüktür.
  • neysene  (31.03.19 02:59:30) 
A ile cok pis kanka olur B'nin de kopek gibi pesinden kosardim.

Icine kapanik olsun onemli degil ben onu acarim. Zaten etrafa kapanik olsun aferin ona. Spora gideriz beraber basenlerim erir. Hem bu devirde tiyatroya giden erkek bulmusum nasil birakayim.
  • Seriusestquamcogitas  (31.03.19 03:51:09) 
Tiyatroya giden erkek nasil oluyor lan, zaten 3-5 tane oyun oluyor hergun onlara tekrar tekrar mi gidiyor?

Devlete zaten bilet bulunmuyor, bulunsa da hep ayni oyunlar.
ozel desen esek gibi pahali onda da cok az oyun var.
Bir erkek ozellik olarak tiyatroya gittigini sayiyorsa biraz kolpacidir.

Ikincisi tiyatroya gitmenin sinemadan ne farki var(gittim yani cogu oyuna, gitmemis de degiliz), bisey oynuyor izliyorsun cikiyorsun iste.

Muzikle ilgilenmek de ayni sekilde kolpa bi ozellik.

Erkek olarak arkadas seciyor olsan sen de ilkini secersin.
  • acemi  (31.03.19 10:28:41) 
A olarak bildiriyorum: B ile olun.


  • baldan kaymak  (31.03.19 12:34:01) 
Erkeğim "b" erkek varsa yeşillendirsin xd

Ben a yım bu b ler her geride duran, her durumu ince eleyip sık dokuyan, her şeye bilimsel bakmaya ve bilimsel olarak değerlendirmeye çalışan(orta doğu la bura), hep çok nazik(klasik) felandırlar.Bir "A" erkeğiyle asla başa çıkamazlar.A nın gçsyerdiği cesareti sergilemezler(bu demek değildir ki korkaklar), lafa girmezler,okur, yazar,çizer, dinler, yer, içer, gezer ama duygularını hiç yansıtmamaya çalışır.Yazık la bunlara sonsuza kadar yalnıx kalacaklarını bilseler yine de online multiplayer bilgisayar oyunu bile oynamazlar.Niye oynamıyon vakit geçirirsin işte eğleniriz diyince de sanki onların oyun oynamaları büyük lütufmuş gibi tenezzül etmezler.

Efendi adam seven Norvece gitsin
Burası Angara
B leri rakı masasına meze ederler haberleri olmaz
  • bardakigüneşgözlüğü  (31.03.19 17:39:29) 
yani içe kapanık olmasa kesin b ama diğer türlü bi düşünmem lazım. sonuçta ilişki de evlilik de sohbet/arkadaşlık üzerinden yürüyor.


  • mojiziku  (01.04.19 16:38:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.