[]

Kediler kisirlastirma sonrasi huy degisimi oluyor mu?

Cok kisa surelerde kizginliga girdigi icin sali gunu disi kedimi kisirlastiracagim. Kendisini hic sevdirmeyen bir kedi kendileri. Acaba diyorum ameliyat sonrasinda huyunda bir degisiklik, daha munis bir kedi olur mu?




 
Benim kedimde bir şey olmadı. İlk 24 saat narkozun etkisiyle sersemleşiyor, kusuyor filan. Sonra düzelmişti.


  • cemallamec  (30.03.19 19:17:27) 
Bizde kısırlaştırmaya bağlı kalıcı değişim olmadı. Sadece yerde yuvarlanarak çığlık atmıyorlar artık. Jahska Ama büyümeye bağlı oldu. Bizimkiler de az sevdirirdi diyelim. Şimdi bazen sevdireleri geliyor.


  • baal  (30.03.19 19:17:48) 
Evet kesinlikle oluyor. Kışırlaşan erkek kediler çok daha iyi huylu, sevecen oluyorlar. Kışırlaşan dişi kediler, daha sert, soğuk ve mesafeli oluyorlar.


  • olivia  (30.03.19 20:35:39) 
erkek kedim aşırı oyuncu ve hareketli. kısırlaştırma sonrası biraz durulur dediler ama zerre değişim olmadı.


  • akan dame  (30.03.19 20:37:43) 
Bizim dişi ufakken pek bi hareketli yaramaz idi sevdirme olayı çok azdı belki yaş ile alakalı ama işlemden sonra şuan pek sevecen oldu kucakta uyumalar gelip yanaşmalar. Eskiden de kızgınlık döneminde çok sevdirirdi kendini gerçi.


  • cizgilerebasancocuk  (30.03.19 21:22:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.