[]

biri sizden habersiz videonuzu çekip internete koysa

biliyorsunuz bu durum artık çok kolay. akıllı telefonla anında çekip tüm dünyayla paylaşabilir. rezil olduktan sonra bunu sildirseniz de bi işe yaramaz. bu durumu önlmenin dışarı çıkmama dışında bir yolu var mı. insanız sonuçta sarhoş olsak kendimizde değilken biri o halimizi çekip koysa kimin yaptığını bile bulamayız. sosyal medyanınaldığı bu hal beni ürkütüyor keşke daha önce falan genç olsaydım diyorum. en azından ergenliğimde durum böyle değildi.




 
alkol alıp g*tü başı dağıtmadan önce kar maskesi takabilirsiniz, böylece bu tarz istenmeyen durumların önüne geçilebilir


  • vladimirdökümov  (30.03.19 17:14:06) 
Evden çıkmamak dışında bir şey yok. Arkadaşlarınız sonra izler güleriz diye çekmese bile yaptıklarınız aşırı komikse etraftakiler çeker.


  • senolll  (30.03.19 17:40:47) 
Yani bir videonun viral olma ihtimali de sana denk gelmeyebilir. Viral olsa bile iki günde unutuluyor her şey. Sırf videomu çekecekler diye kendimi eve kapatacak halim yok ya.


  • cemallamec  (30.03.19 18:48:50) 
yani yıllardır dışarıda dolaşıyorum bazen içiyorum falan ama daha videom düşmedi internete? ürkecek başka konu mu bulamadınız. benim yaşadığım yerde insanlar bıçaklanma istatistiklerine göre ev falan seçiyor mesela. haberlerde bıçaklanma olayı gördüğünde ev aramaya başlayan var. purge başladı zannediyorlar basit bir bıçaklanma vakasını. bana bunlar daha komik geliyor.


  • ozdek  (30.03.19 20:53:14) 
kendinizi kaybedecek kadar sarhoş olmayın siz de.


  • taurina  (30.03.19 21:23:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.