[]

Kaybedip yıllar sonra bulduğunuz bir şey oldu mu?

Bir eşya, insan, duygu ya da herhangi bir şey...




 
uzun yıllar önce bir websitesinde tanıştığım, msnden vs konuşarak samimi olduğum sonra ortadan kaybolan birisinin sahibinden.com sitesinde bir ilanda ismine rastladım, altında telefon numarası vardı. ismi çok spesifik olduğu için o olduğundan emindim ilandaki lokasyon da aynıydı. whatsapptan yazdım sonra tekrar konuşmaya başladık.


  • nahtoderfahrung  (30.03.19 16:09:15 ~ 16:09:40) 
Kaybettiğim hiçbir şey geri gelmedi. İstisnasız.


  • m3mphis  (30.03.19 16:25:21) 
Ben cocukken annem kendimize zarar vermeyelim diye bir maket bicagini saklamisti. Resmen yok etmis, bir daha bulamamistik, yillar sonra bir sekilde ortaya cikmisti. Kadin anam :)


  • lynda.com  (30.03.19 16:46:35) 
Cocukken 100dolarim vardı kitaplıkta bir kitabin arasına koymustum. Daha sonra almak için kitabi açtım yoktu. Defalarca sayfalara baktim, anneme baktırdım yok.
Bir kac sene sonra ayni kitabin icinden cikti.

  • stavro  (30.03.19 16:54:57) 
pikachu'm. evet, bildiğiniz oyuncak pikachu.


  • QweAsdZxc  (30.03.19 17:13:11) 
5 yıldır kayıp olan ipod shuffe'lımı bulmuştum


  • neverlose  (30.03.19 19:09:47) 
Orta sonda dershaneye gidiyorum diye telefon almışlardı bana. Sonra kaybolmuştu nerede bıraktığımı bile hatırlamıyordum. 5-6 ay sonra salondaki fermuarlı minderin içinden çıkmıştı çok sevinmiştim^^


  • ruhen hastayim ben  (30.03.19 19:26:51) 
Bir ara gönüllü projeyle avrupaya gidip gelmiştim. Sonra döndüm 2-3 ay askerliği beklerken param bitti öylece evde oturuyordum. Dedim bari gidip işimi gücümü hallediyim, banka hesaplarımı filan kapatiyim. Bankadaki görevli bana "Hesabınızdaki parayı ne yapalım" diyince, ne parası lan dedim. Meğersem yurtdışına çıkmadan planlarımı yapıp lazım olursa diye bir miktar parayı hesabımda bırakmışım. Hatta öyle bir unutmuştum ki hatırlamak için gidip günlüğümü okuyup hesap hareketlerimi filan incelemem gerekmişti. Tüm tarihler tutunca biraz anımsar gibi oldum. Miktar da bir 300-400$ ve biraz da Euro muydu öyle birşeydi. Fena bir tutar değildi yani.
İşte böyle de paraya tamah etmem :)

  • burka  (30.03.19 19:42:51) 
Bir de tek kisi olarak ilk yurtdisina cikisimda yanimda powerbank goturmustum. Telefonun da bayaryasi oluydu, orada sikinti yasamayim diye ozellikle yanima aldim.
Gider gitmez odada cantayo actim yok. Cantayi didik didik ettim yok.
Nitekim 2. Gun dsha once hayatimda hic yasamadogim bir rahatsizlik yasadim, acele acele hastabeyi bulmaya calisrken batarya bitti bir suru sikinti yasadim:)

Geldikteb sonra valizden çıktı turkiyede.
  • stavro  (30.03.19 20:17:14) 
He bebeklik tarağım
Aaa du gene kaybolmuş nerde ki

  • photo85  (30.03.19 21:16:31) 
Bana olmadı da, kardeşime aldığım bir saat yazlıkta havuzun başında "yürüdü".
daha o zaman lisedeydi kardeşim, aradan 2 yıl geçti, üniversitede bir kızla tanışıyor, kızın kolunda aynı saat (yurtdışından getirmiştim, çok da spesifik bir şeydi, o zamanlar ithal ürün çok yok, sene 94 falan). kardeş kıza soruyor "aa saatin ne güzel, nereden aldın" falan diye. O da X aldı diyor, X de kardeşimin yazlıktan arkadaşı bir adam. Kardeşim durumu adama anlatıyor, "bu ablamın bana hatırası, kızdan bir şekilde alacaksın o verdiğin saati, ama bir şartla, kıza yeni saat alacaksın" diye...öyle kardeşime aldığım ve giden saati, 2 sene sonra geri geldi. Tesadüf.

  • cedilla  (30.03.19 21:22:33 ~ 21:23:34) 
1 sene önce kaybettiğim şarj kablomun ablamın evinde olduğunu bugün öğrendim.


  • taurina  (30.03.19 21:25:21) 
oldu, kendimi buldum 30 sene sonra


  • vladimirdökümov  (30.03.19 21:29:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.