[]

şu marka güvenilir midir?

ismi ligone, yarı fiyatı diyor ancak kaş yapayım derken göz çıkarmayayım:

urun.n11.com


 
satıcı sağlam, yorumlar güzel ama yarı fiyatı olması şüpheli biraz.

bi de bu ürün karaciğere mi iyi geliyo? yorumlarda öle yazmışlar. alkole bağlı karaciğer yağlanması için kullanılır mı?
  • spirit crusher  (30.03.19 14:25:31) 
evet deve dikeni karaciğere iyi gelir deniyor ve karaciğer yağlanmasında da kullanılıyor. tabii bu bilgiyi bazı medikal çevreler reddediyor, bazıları kabul ediyor ama genel olarak olumlu görüş var.

www.webmd.com

www.webmd.com

benim merak ettiğim solgar'ın 100 lira civarına sattığı bu ürünü 62 liraya almak anormal mi, seçimden sonra fiyatı artar diye de çekiniyorum.
  • s0phiesw0rld  (30.03.19 14:39:28) 
Eczacı arkadaşımdan internet üstünden satılanların yarısı sahtedir, alma uyarısını aldığımdan beri internetten bu tarz ürünleri almıyorum hiç. Biotin kullanıp da zerre kadar işe yaramadığını fark edip sorunca almıştım bu cevabı.


  • benyazarsamolur  (30.03.19 16:56:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.