[]

billie eilish

yeni(ilk) albümüne taktım. tekrar tekrar dinliyorum. normalde böyle listelerde üst sıraya oynayan şeyler dinleyen bir insan da değilim.(tamam, lana del rey ve lil peep dışında diyeyim. yalnız aşırı self-explanatory oldu bu parantez :D)

sizce billie eilish cidden iyi mi, yeni ve farklı bir şey mi yapıyor? yoksa ben dahil herkes tarafından abartılıyor mu?


 
Çevresi fazla, çok şişirdiler bence. Her şarkısı birbirine benziyor. Aynı sözler, aynı müzik, aynı söyleyiş tarzı.


  • eazy  (30.03.19 01:45:20) 
billie beni sarmadı ama halsey ve khalid'e çok fena sardım.


  • aydogank  (30.03.19 05:51:56) 
ben baya beğendim


  • blacksky  (30.03.19 08:17:48) 
Beni de aldı biraz. Tam fan değilim ama hoş


  • bir ileti paylastim  (30.03.19 10:01:06) 
çok iyi sürüldü piyasaya. tarzını ben de sevdim ama böyle bir albüm daha çıkarsa dinler miyim bilmiyorum. albümdeki şarkılar da birbirinin çok benzeri zaten. lorde gibi sönüp gitmez ve kendini geliştirerek ilerler umarım.


  • violetsky  (30.03.19 13:05:44) 
duymamıştım adını, dinledim 3-5 şarkısını ve bi özellik göremedim. gloomy, elektro-distort edilmiş vokalleri sevmiyorum; fazla depresif.

farklı mı? tarzı sevmeyen biri olarak bile benim aklıma başka çağrışımlar geldi. bi daha dinledim onları, beğenemedim.

mainstream usa dinleyicisi için farklı olabilir, listelerde üst sıralara oynuyorsa sevilmiş demek.
ama benim gibi normal müzik zevki indie-alternatif bazlı olanlar için pek bir şey ifade etmiyordur sanırım. wow bişey duymadım ben en azından.
  • Jux  (30.03.19 13:52:29 ~ 13:54:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.