[]

Torik Lens Yüksek Numara

Merhaba,
Yıllardır gözlük kullanıyorum ve çok sıkıldım ilk defa lens siparişi vermek istiyorum. Doktora gittim gözlük ve lens numaralarımı aldım. Sonra optikleri gezmeye başladım. Astigmat numaralarım yüksek olduğu için çok yüksek fiyat verdiler. Lens için özel üretime girdiğinden net fiyat bile veremediler. En sonunda ilk gözlük beğendiğim optikten gözlük ve lens almaya karar verdim. Tekrar görüşmeye gittim. Başka bir eleman varmış. Adamın bi gözlük numaralarıma sövmediği kaldı. Fiyat bile veremiyor o kadar sıkıntılıymış numaralarım. Gözlük camında bile problem çıkarttı. 1500 TL gözlük camı satmaya çalışıyor zorla deli oldum. Beğendiğim çerçeveyi de almadan çıktım.

Gözlük numaralarımı yazıyorum. Buna yakın numaraları olan ve lens kullanan var mı? Nereden alıyorsunuz, bana da bir yol gösterin yoruldum valla. Lens market ile görüştüm biofinity toric xr yüksek numara lensi önerdi. Kutusu 180 tlye geliyor.


Çap: 8.7
Sağ Göz
Sterik: -1.50
Silindirik: -3.75
Aks: 10

Sol Göz
Sterik: -1.75
Silindirik: -3.00
Aks: 170

 
Lensmarket e bakin


  • kuehles blondes  (30.03.19 00:40:12) 
Astigmat-5 olan arkadasim -2.75 kullaniyor ve gozu tolore ettigi icin hicbir sorun yasamiyor.

Lensmarket.comu arayin ve atigmatlarinizin yuksek oldugunu toric kisminin -2.75 olan lenslerden iki gozunuz icin deneme lensi rica edin. Miyoplariniz ve akslariniz dogru olacak.

Yani -1.50 -2.75×10 / -1.75 -2.75×170 klacak sekilde isteyin.
  • nick konusunda kararsizim  (30.03.19 10:03:07) 
Optikçiler genelde internet sitelerinin iki katı gibi fiyat çekiyorlar. İlk lens aldığımda ben de enayiliğimden optikçiden almıştım. Bir daha dükkanın önünden geçmiyorum.


  • zombi  (30.03.19 10:04:00) 
Tavsiyem dra gidip ücretsiz deneme lensi alman 2.75lik deneme lensi gözüne uyarsa asıl derecen için sipariş verirsin üretilir gelir


  • photo85  (30.03.19 15:27:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.