[]

Tek başına İngilizce öğrenmek

En hızlı, işlevsel ve doğru şekilde intermediate ya da upper-intermediate seviyesinde İngilizce öğrenmek için ne yapmalı?

Günde 3 saat ayrılarak ve disiplinle ilerleyerek sonuç alabilmek için neler önerirsiniz? Kitap, makale, Youtube kanalı, TV, iyi bir internet sitesi, app'ler vs.


 
tek başınadan kastını tam olarak anlamadım ama başka insanlarla konuşmadan istediğin seviyeye gelmen pek mümkün değil.
çok çeşitli uygulama ve youtube kanalından yardım almama rağmen, istediğim gibi bir sonuç alamıyorum. bol bol konuşma yapman lazım. sadece maruz kalmak yetmiyor.

bence hiç çekinme, ilk önce kendi seviyene yakın birilerini bul. ilerletmeye başladıkça ana dili ingilizce olan arkadaşlar edinmeye çalış.
  • savata  (29.03.19 17:24:55) 
Learn english with tv series kanalini takip et yotube da.


  • stavro  (29.03.19 20:48:18) 
more to read alın, vocab ve reading için harika. bbc'nin 6 dakikalık listening videoları var app olarak, onu kullanın. reading, listening, writing ve speaking yapmadan sadece kağıt üzerinde çalışacaksanız da hiç başlamadan bitirin.


  • mehmed resad  (29.03.19 21:14:40) 
turkce'yi unutun. konusabilecegin, yazabilecegin, dusunebilecegin, kendi icinde kendinle konusabilecegin, okuyabilecegin, dinleyip anlayabilecegin tek dil ingilizceymis gibi gunluk hayatinizi yasamaya baslayin. bu ise yariyor.


  • Leonardo~Da~Vinci  (29.03.19 21:58:55 ~ 21:59:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.