[]

İzmir otogar-Buca (Hiçbir fikrim yok)

selam arkadaşlar,

eski ev arkadaşımın babası vefat etti. ben de bu akşamdan memlekete Muğla ya bilet aldım. onların da cenaze Buca'dan kalkıcak.

ben de otobüsle yarın Milas'tan Buca'ya gidicem. ama nasıl gidicem bilmiyorum.

Bana yer yön tarif eder misiniz?

İzmir'in toplu taşımasını hiç bilmiyorum. hep arabayla gezindik ve belli başlı yerleri biliyorum sadece.

çok teşekkürler

 
otobüslerin servisi oluyor zaten. buca'ya da oluyor. çok bilinmeyen bi firma değilse kesin vardır yani.

yok illa toplu taşıma diyosan ben herhalde taksiyle halkapınar metrosuna gidip oradan aktarmayla filan şirinyer'e giderdim metroyla.
  • tepedeki psychedelic adam  (29.03.19 14:49:48) 
Otogardan firmanın buca servisi kesin vardır,sorarsiniz. En kisa yol bu. Olmadigini varsayarsak da, otogardan dolmuşların kalktigi yeri sorup buca dolmuşuna binin.

Her iki vasıtada ortalama 30-40 dakika da bucaya vardırır.
  • biravekahve  (29.03.19 16:14:45) 
buca cok büyük bir ilce. arkadaslarin dedigi gibi büyük sirketlerin servisleri bucaya gidiyor ama sen yine de arkadasina sor, buca'nın neresi diye. muhtemelen bucaya geldikten sonra tekrar bir araca binmen gerekecek. buraya da yazarsan yardimci olmaya calisiriz.


  • proteus  (30.03.19 14:46:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.