[]

Nasil makyaj tazeliyorsunuz?

Hanimlar,

Hani filmlerde falan 2 dk wc ye gidip makyaj tazeliyorlar ya, nasil oluyor o? normal sabahtan yaptiklari yuz makyajinin ustune bir daha mi pudra falan yapiyorlar, makyaj tazelemenin raconu nedir? onceki makyaji tamamen silip sifirdan yapilmiyordur heralde di mi? Siz gun icinde makyaj tazeliyorsaniz nasil yapiyorsunuz?


 
ruj, rimel, allık
basit şeyler işte

  • füt  (29.03.19 13:59:20) 
dağılan yerleri toparlama işlemi. örneğin göz kıvrımlarında toplanan far, eyeliner ın silinen ucu, uçup giden allık, silinen ruj....


  • ninotevtidze  (29.03.19 14:04:41) 
Bildiğim kadarıyla pudra üstüne pudra ya da fondöten sürünce puturlesir.bende öyle oluyor en azindan. Ama ruj kalem hafif allık eklemeleri olabilir


  • sen gibi  (29.03.19 14:30:48) 
Eğer herhangi biryer bozulmuş ya da akmışsa orayı peçeteyle silerek düzeltmek. Bir de dişlerim hala temiz ama ruj gitmişse ruju tazelemek.


  • chitosan  (29.03.19 14:32:06) 
Bazen göz kalemi akabiliyor onu peçeteyle toparlıyorum sadece. Bu da 3 saniyemi alıyor.


  • ruhen hastayim ben  (29.03.19 15:01:41) 
Ben o "makyaj tazeleme" bahanesiyle bazı kadınların tuvalete çıktığını düşünüyorum :D


  • chitosan  (29.03.19 15:51:24) 
Yüzde parlamalar olmuşsa o bölgelere lokal olarak pudra takviyesi yapılır. Rimel falan göz çevresine bulaşmışsa o silinir. Ruj da yeniden sürülünce bence makyaj tazelenmiş olur.


  • wish i could find a way to disappear  (29.03.19 23:28:54) 
Ruj ve allık gibi bir süre sonra rengi uçan veya yeme içmeden dolayı silinen şeyleri tazeliyorum. Göz ya da ten makyajını yenileme ihtiyacı duymuyorum.


  • pike  (31.03.19 13:37:34 ~ 13:41:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.