[]

Kredi cekmek

Bir bankada kuzenim var. O bankada hesabım var. Kuzenim sağolsun hesabıma bakıyor arada ne var ne yok.Şikayet edeceğimi söyledim,umursamıyor.Bazen banka kartından harcama yapıyorum,o ss
şurada yemek yemişsin diyor.Onun yüzünden o hesabı kullanamiyorum.Simdi o bankadan bir kredi çekme durumu oldu. O hesaba baktığı ekrandan krediyi de görür mü? Nasıl yapsam?Görmesini istemiyorum.



 
Onu gören onu da görür. Kuzenine bunca davranışı sonrası iyi patlamamışsın ben çoktan patlamıştım.


  • kablelvuku  (29.03.19 13:37:02 ~ 13:37:24) 
başka bankadan çek bence imkanın varsa krediyi.
sana bakmıyorum der yine bakar. eğer çalıştığı konumun bu ekranlara erişim imkanı varsa her türlü bakar.

  • teritori  (29.03.19 13:41:22) 
krediyi de görür evet. kuzeninize ciddi bir tavırla bu hareketlerine son vermezse, "bu çalışanınız kişisel verilerime herhangi bir işlemle bağlantısı olmaksızın ve benim talebim dışında erişiyor. kanıtları da telefonumda mevcut." diye yöneticisine şikayet edeceğinizi söyleyin. bankacıların girdiği ekranlar ve bütün hareketleri loglanır, ne zaman nereye girildi görülebilir. kişisel verilerin korunması da bankaların en tırstığı konulardan birisi. kuzeniniz de bunun farkındadır.

hatta bddk üzerinden şikayet talebi açacağınızı söyleyin, yusuflarlar o zaman.
  • givemesomesubstance  (29.03.19 13:43:55 ~ 13:44:40) 
bddk'ya göre yaptığı yasa dışı. şikayet edersen işten çıkarılır.


  • fuckgloballythinklocally  (29.03.19 13:54:37) 
Evet görür. Bence givemesomesubstance'ın söylediği şeyleri kuzenine değil, kuzeninin yöneticisine söyle. Anlaşılan o ki kuzenin konunun ciddiyetinin farkında değil. Yöneticisi BDDK ve kişisel verilerin korunması kelimelerinin ne kadar ciddi konular olduğunun farkındadır yüksek ihtimalle.


  • twelfth  (29.03.19 13:55:09) 
bddk üzerinden şikayet et bak bakalım bir daha yapabiliyor mu. kan alırlar emin ol.


  • piremses  (29.03.19 14:09:18) 
neden şikayet etmedin ki şimdiye kadar?


  • elorelia  (29.03.19 14:26:26) 
Valla kuzen muzen dünyanın en gereksiz akrabalık bağı, ben de yukarıda yazilanlarla aynı fikirdeyim. Şikayeti çoktan yapmıştım.
Akraba diye bu kadar müsemaha gosterilmemeli o da bu kadar bokunu cikarmamali.

  • kirmizipilotkalem  (29.03.19 14:37:19) 
2013 yılında Halkbankasında çalışırken, Murat Boz reklamında oynamıştı. Birçok çalışan merak edip, Murat Boz'un hesabına girmiş, çoğu ihtar aldı ve birkaçı işten çıkartıldı. Yani tek bir şikayetinize bakar, kendi ekmeğini düşünmeyeni siz hiç düşünmeyin.


  • aynabugusu  (29.03.19 15:21:13) 
yalnız kuzeninin yaptığı bankacılık kanununa göre suç ve banka bunu öğrenirse tazminatsız fesih hakkı var. üzerine banka tarafından şikayet edilirse ağır ceza mahkemesinde hakkında dava açılır. bunu ona söyleyerek başlayabilirsin.


  • damla sakızlı dondurma  (29.03.19 15:23:31) 
başka bankadan çeksen de görür
tüm kredi kartlarındaki harcamaları da görür (kalem kalem değil ama)
kısacası amaç kredinin görünmemesiyse görür..
  • otopsicocugu  (29.03.19 20:43:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.