[]

Porselen Diş Yaptırmak

Merhaba,

Bir düzine porselen (zirkonyum) dişlerimi yeniletmem gerektiğini düşünüyorum, diplerde açıklık başlamış.

İstanbul-Avrupa için kaliteli işçilik, kaliteli hasta-doktor ilişkisi babında ekonomik yapacak doktor/klinik tavsiyelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Teşekkürler.

 
Samet aksu google'a yazın çıkıyor iletişim bilgileri. Gerçekten iyi bir doktor tavsiye ederim.
(0216) 801 40 00

www.google.com
  • anarsik kurbaga  (29.03.19 08:43:17) 
eger yakinsan Avcilar/Turksan duragi Avrupa Dis/ Mete Bey..
pisman olmazsin, halihazirda kendisine kopru yaptiriyorum..

  • alttaraf  (29.03.19 09:56:09) 
öncelikle zirkonyum porselen. ikisi farklı şeyler. eğer ön dişlere zirkonyum yaptırırsanız (translusent zirkonyum olmadığı sürece) piyano tuşu gibi dişlerle dolaşırsınız. malzemeyi lütfen siz seçmeyin. hekim olarak tavsiyem ise %100 özel bir diş hekimliği fakültesinin hastanesinin öğretim üyesi kliniğine gitmeniz. ekonomik kısmını bilemem ama diğer dediğiniz her şeyi karşılar.


  • neverlose  (30.03.19 20:12:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.