[]

Emekli karı-kocaya kedi mi köpek mi?

Şimdi bu aile 8 ay - 4 ay şeklinde yıl içinde değişik yerlerde ikamet edecekler, kedi mi alsınlar köpek mi, alacaklarsa hangi tür olsun ya da hiç mi almasınlar zor mu olur bu yaşamda?




 
her ikisi de zor olur fakat arabaları varsa zorlanan şansları olsun bence. köpek bir nebze daha kolay olur yer yadırgamaması açısından.


  • evde liyakat kalmamis  (29.03.19 01:32:38) 
Küçük teriyer köpek


  • neynep  (29.03.19 08:13:29) 
hiçbir şey almasınlar bence. emekli insanlar, işleri güçleri yok, kafalarına eser bir yerlere gitmek isterler. kedi, köpek bu durumda çok ayak bağı oluyor. hayvancağızı birilerine bıraktığında bile terk edilme psikolojisine girebiliyorlar. sahibi geldiğinde küsüyor falan. en temizi bitki yetiştirsinler. bir yere giderken de en kötü bir şişe suyu ters çevirip saksıya yerleştirirler.


  • shadowfollower  (29.03.19 08:41:51) 
shadowfollower +1

Otellerde kalacaklarsa her ikisi de büyük sorun.
  • SiyamkedisiZorro  (29.03.19 08:46:55) 
kedi her iki evde de zaman geçirdikten sonra yadırgamaz. benimkini yazlığa götürüp getiriyorum bir haftalığına. alışması 2 dakika alıyor. yeni emeklilerse evden çıkmaları için köpek motivasyon olur. mecburi spor bir nevi. yaşlılarsa kedi bakmaları kolay olacaktır.


  • boyalı kuş  (29.03.19 09:40:16) 
kus


  • jimicik  (29.03.19 09:41:49) 
yerleşik halde olmayacaklarsa hiçbiri olmasın, hayvana da aileye de yazık.


  • piremses  (29.03.19 11:05:13 ~ 11:05:26) 
kediyi 4 ay yazliga getirsen olmaz, baskasina emanet etsen yine olmaz. köpek nereye gidersen gelir. hem mesgale olur onlara. disari cikarmasi da iyi olur. böylelikle hep hareket etmis olurlar. ister dönüsümlü yaparlar, ister beraber.
kücük ve bakimi kolay bir köpek tercih etsinler, örnegin malta köpegi.
ayrica allah gecinden versin, biri vefat ettiginde hayvan kalana da destek olur diye düsünüyorum ben.
  • pilav  (29.03.19 11:56:14) 
hayvanın sonu münir bey gibi olmasın. yaşları ileriyse almayın.

ayrıca yaşlıların vefat eden hayvana verdiği tepkiler daha dramatik olabiliyor. vefat eden bir arkadaşı, çocuğu yerine koyup hayvan öldüğünde tekrar yas yaşayabiliyorlar.
  • master of ceremonies  (29.03.19 12:57:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.