[]

hepsiburada.com iade ve geri ödeme süreci

ilk kez hepsiburada.com üzerinden bir iade talebi oluşturdum. diyelim ki, kredi kartı ile satın aldığım ürünün iadesine karar verdiler. geri ödeme yapacaklarında ve paramı kredi kartıma yatıracakları sırada kredi kartı bilgilerim satıcı firmada -diyelim ki samsung'da - mevcut mudur? zira site üzerinden hızlı ödeme araçları oluşturmayıp kart bilgilerimi kayıtlı tutmuyorum? alışveriş yaparken her defasında kredi kartı bilgilerimi baştan yazıyorum? bu adamlar geri ödemeyi nasıl yapacaklar? süreç nasıl işliyor?




 
Pazar yerleri parayı bir süre havuzda tutarlar. Satıcı firmaya hemen aktarılmaz para. Bu havuzda paranın bekleme süresi satıcı firmalar ile pazar yerlerinin yaptığı anlaşmalara göre değişiklik gösterebiliyor. Eğer paranız hala havuzda ise satıcı firma değil bizzat Hepsiburada parayı sizin alışveriş yaptığınız karta gönderiyor. Hoş paranız aktarılmış olsa bile satıcı firmanın hepsiburada havuzunda illa ki başka alışverişler kaynaklı parası bulunuyor. Oradan kesilip gönderiliyor. Sizin bilgilerinizin orada kayıtlı olmamasının bir önemi yok sonuç olarak hepsiburadanın sanal posundan geçiyor ödemeniz. Aynı şekilde geri aktarılıyor.


  • Deathcomenearme  (28.03.19 20:30:16) 
satıcı ile işiniz yok. hepsiburada yaptığınız kredi kartı işlemini iptal edecek.

kredi kartı bilgileriniz hepsiburada'da mevcut, merak etmeyin.
  • babilbaligi  (29.03.19 05:12:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.