[]

ramazanda kapadokya

biz hiç neye denk geldiğine bakmadan kapadokyaya bilet almış bulunduk. Oruç zamanına denk geliyor tatilimiz.
Kapadokya nasıl olur o zamanda?
Bir kısım yaa turistik yer rahat rahat yer alkolünüzü içersiniz diyor. Bir kısımda iç anadolu lan orası ne içkisi diyor :/

tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı otel var mı?

Son olarak müze kart var 110tlye bunu muhakkak alalım değil mi?

 
nevşehir merkezde rahat içemezsiniz ama bu sene ramazan tam kapadokyanın en yoğun sezonuna denk geliyor. avanos, ürgüp, göreme vs yerlerde bolca içen olur.
otel olarak da eğer şahsi aracınızla gelecekseniz ürgüp/mustafapaşa'da Magic Cave House var. Fiyatı uygun, butik ve otantik bir otel, kayadan oyma odaları harika. Sahipleri de inanılmaz misafirperver. Atacan Bey bizzat kendisi sürekli işin başındadır.
Orası uzak derseniz Göreme'de Royal Cave House var. Aynı zamanda Royal Balloons firması da bunların. Balon türü düşünüyorsanız otel misafirlerine indirim yapıyor olabilirler.
  • cowboy  (28.03.19 12:02:58) 
2017 ramazanında oradaydım, süper sakin ve çok güzeldi, içki konusunda problem yaşamadım.

Travellers Cave Hotel'i biliyorum, aynı kişilere ait bir de pansiyon vardı ama isminden emin olamadım, orası çok uygun fiyatlıydı, gidip kalmadım, kesin tavsiye ederim diyemem ama bir sorabilirsiniz.

Müzekart yeraltı şehirlerinde, Ihlara Vadisi'nde falan geçiyor, işinize yarar, müzekart 70 tl değil miydi yav?
  •   (28.03.19 13:33:02) 
kapadokya için ayrı var 3 gunluk 110 tl .
"Ihlara Vadisi, Derinkuyu Yeraltı Şehri, Göreme Açıkhava Müzesi, Göreme Karanlık Kilise, Kaymaklı Yeraltı Şehri, Özkonak Yeraltı Şehri, Nevşehir Müzesi, Çavuşin Örenyeri, Hacıbektaş Müzesi, Zelve-Paşabağlar Örenyeri, Aksaray Manastır Vadisi Örenyeri, Aksaray Müzesi, Nevşehir Gülşehir St. Jean Kilisesi, Nevşehir Ürgüp Nikolas Manastırı’nı süresi boyunca 1 kez ücretsiz ziyaret etme olanağı sunuyor."

  • zenc  (28.03.19 13:38:28) 
Özkonak Yeraltı Şehri, Nevşehir Müzesi,Hacıbektaş Müzesi,Aksaray Manastır Vadisi Örenyeri, Aksaray Müzesi, Nevşehir Gülşehir St. Jean Kilisesi, Nevşehir Ürgüp Nikolas Manastırı’ buralara gitmedim, diğer yerlerde müzekart geçiyordu, programınızı belirleyin ihtiyaç oluyorsa alın tabi bahsettiğiniz kartı.


  •   (28.03.19 13:45:10) 
müze kart müş. hizmetlerini aradım bu bahsettiğim turistler içinmiş. 70TL olanı alıp sadece karanlık kiliseye 15tl verip gezebiliyormuşuz.


  • zenc  (28.03.19 14:11:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.