[]

Alayım mı ?

Uzun araştırmalar sonucu kafayı yedim.

Ve bu alete karar verdim.

Acer Nitro AN515-52 Intel Core i7 8750H 8GB 1TB + 128GB SSD GTX1050Ti Linux 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar NH-Q3LEY-007

www.hepsiburada.com

Lenovo dediler, ısınıyor dediler, ekran gidiyor dediler.
Bu (Acer) dediler ısınıyor dediler
Asus ve MSI 8000 TL den başlıyor bu işlemci ve bu kart
HP ve Monster istemiyorum.
Dell nedir hiç biliyorum

En son bu arkadaşı almayı düşünüyorum. 5999 TL fiyatı var .

Al derseniz hemen siparişi veriyorum.

 
alma, 6k buna veriliyorsa msi'a 8k verilir, verilemiyorsa da acer alınmaz


  • vladimirdökümov  (28.03.19 09:32:26) 
Donanım iyi ama bir laptop işlemci ekran kartı ramden ibaret değil. Bunun panel kalitesi, menteşe, kasa ya da kısaca genel malzeme kalitesi var, soğutma sistemi var, hoparlörü var. Acer bu bakımdan şüphe uyandırıyor. Ama bütçe bu kadarsa ve kronik sorun yoksa alınmaz diyemem ben. İyice araştırmak lazım sadece.

Ayrıca msi'dan daha düşük fiyata dell veya lenovo da bulunabilir bunlar da acer'dan iyidir.
  • signore  (28.03.19 09:41:39) 
www.hepsiburada.com

Şu alınabilir mesela 44 yorum var epey alan olmuş demek ki. Gerçi yorumlar çok iyi değilmiş şimdi okudum. Oyun bilgisayarı için ince ve kibar duruyor ısınma - ses sorunu olabilir.
  • signore  (28.03.19 09:43:55 ~ 09:46:35) 
Tüm gaming laptoplar ısınıyor ısınmayanı daha icat edilmedi. Belki alienwareler ısınmıyodur ama o fiyata uzay üssü kurarsın zaten.
Alınabilir duruyor.

  • bahoho  (28.03.19 09:47:01) 
lenovo bakınız.


  • a darkness coming  (28.03.19 09:49:12) 
ben neredeyse 4 yıl önce bunun o zamanki muadili olan acer marka laptop almıştım, Asus'umun bozulması sonucu. Beni üzmedi vallahi. Zaten arkadaşların dediği gibi oyun oynarken ısınmayan laptop yok. Soğutucu ile oynayacaksınız. Ben neredeyse 4 yıl geçmesine rağmen, ne bir temizlik yaptım içine ne de termal macun falan yeniledim ve hala oyun dışında ısınması normal seviyelerde.

Kısacası Acer maceramdan sonra öneririm bu markayı bana olumsuz biz deneyim sunmadı.
  • bobinhoo  (28.03.19 10:34:37) 
6kya çıkıyorsan gtx1060 al:
www.epey.com
Yoksa makine fena değil.
Edit: monster istemiyorum demişsin o zaman tamam makine iyi, paneli de ips güzel al gitsin.
Şu da aklında olsun: m2 ssd takarsın www.epey.com 4900tl ama paneli tn. Değmez haklısın.
  • karacigerim vur kadehlere  (28.03.19 10:37:39 ~ 10:44:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.