[]

işle ilgili akıl istiyorum

merhabalar,

ben yurtdışında çalışıyorum bu da haliyle orada yaşadığım anlamına geliyor. neyse benim bulunduğum ülkede iş izni iş bulduktan sonra çıkartılabiliyor ve 2 sene boyunca o işverene bağlı çalışmak koşuluyla veriliyor bu izin. yalnız şu an çalıştığım yerdeki insanlar genel olarak o kadar yavaş çalışıyorlar ki ben ne şirket için ne de kendim için uzun bir gelecek görmüyorum. şu an daha çok o iki senem geçse de gitsem şeklinde bakıyorum biraz. ağustos 2018'de girdim işe yani şaka maka 8 ay arkamda kaldı. bu süreçte neleri nasıl yapabilirim. iş izni başka yerden çıkartmak da çok zor ve meşakkatli bir iş o yüzden öyle ha deyince insan çıkıp başka iş arayamıyor. yerimde olsanız napardınız? bir yandan da master yapıyorum ve onun da sonlarındayım.


 
devam ederdim.

sizi zorlayan fiziki koşulların, yani ortada değişim için bir mecburiyetin olmadığı durumlarda kendini zora soktuğunda insan, geriye dönüp baktığında pişmanlık yaşayabiliyor.

şu anki memnuniyetsizliğiniz anladığım kadarıyla sizin standartlarınız ve beklentilerinizle ilgili. bu sebepten döndüğüm her kararda pişmanlık yaşadım.

bir müddet böyle gitmesi gerekiyorsa, böyle gitsin' diye bakıyorum artık.

yerinde olsam, iki yıl sonrası ne yapabileceğime bakardım.
  • guinan  (27.03.19 17:52:58) 
sabredeceksin. sıradan günlerini doldurmaya devam edeceksin. bu konuyu da aklından çıkarmaya bakacaksın.


  • koela  (27.03.19 18:38:09) 
Valla sabır.. iş izni çıkarmanın çok zor olduğu durumda hazır bu izin çıkmışken bence başka şeyler için riske atılmaz. Hem 8 ay geçmiş, gerisi de geçecek..
Binlerce kişi sevmediği ortamda geleceksiz işlerde çalışıyor sizin en azından süreç belirli, önemli olan bana göre iş saatleri sonrası zamanı nasıl isteyerek yaptığınız şeylerle değerlendireceğiniz ve 2 yıl sonrası.

  • Lanovaromana  (27.03.19 19:29:42) 
Sabrederdim.


  • nick konusunda kararsizim  (27.03.19 21:45:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.