[]

yerel seçimler için en gerçekçi anket hangisi?

gördüğünüz kadarıyla hangisi gerçeğe en yakın verileri ortaya koymuş durumda?

ayrıca size göre kesin olan iller veya ilçeler var mı konya, izmir, trabzon, rize, erzurum, kadıköy, beşiktaş, vs gibi??


 
Diyarbakır’ı hdp alır. Bence en kesin şehir bu :)


  • cemallamec  (27.03.19 16:51:56) 
Anketlere güvenmediğim için takip etmediö. Ankara antalya denizli muğla eskişehir sınırda olsa da yalova gibi yerlerin millet ittifakını tercih edeceğini düşünüyorum. Onun dışında istanbul içinde çok emin olmamak lazım neticede bir karadenizli aday var ne olacağı belli olmaz. Yalnız belediye başkanlıkları değişsede oy oranları hemen hemen aynı kalır diye düşünüyorum


  • Sosyal teokrat  (27.03.19 19:05:12) 
şirketle son seçimde patladılar o sebepten çok da güvenilir değiller.
istanbul binali. ankara şaibe olmazsa mansur. izmir chp. bursa chp önde. muğla aydın kafa kafaya chp önde. mersin millet ittifakı önde. adana kafa kafaya. denizli cumhur ittifakı. kritik olan yerle bu durumda. süpriz ankara bursa diğerleri aynı kalır gibi geldi bana.

  • mikahakkinen  (27.03.19 19:11:43) 
@mikahaki
mersin de millet ittifakı yok!
chp ve iyi parti seçime ayrı ayrı giriyor
  • otopsicocugu  (27.03.19 20:20:12) 
@mikahaki bildiğin üzere iyi parti demokrat parti ile girebildi ve mevcut başkan aday yapılmadı.
olayları hatırlasın.
iyi parti’nin demokrat parti üzerinden adayı ayfer yılmaz
  • otopsicocugu  (27.03.19 20:22:41) 
pardon onu karıştırmışım. iyi partili son dk aday olamamıştı. mersin tahminimi geri alıyorum.


  • mikahakkinen  (27.03.19 22:00:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.