[]

shell tuvaletinin kapısına sıkışmak

arkadaşlar derdimi dürteceksiniz belki ama başıma böyle bir olay geldi.

adı bende saklı bir shell istasyonuna elini uzatınca otomatik açılan bir kayar kapı koymuşlar. ben bu tuvalete girerken elimi uzattım, kapı açıldı. içeride işimi gördüm, çıkarken önümdeki adam elini uzattı, kapıyı açtı çıktı. ben de arkasından, hala açık olan kapıdan geçmeye çalışırken amk kapısı kapandı, kapanmakla kalmadı ayağımın üzerinden geçip ayakkabımı da, ayak tırnağımı da yamulttu. hatta kapı zorlandığı halde sonuna kadar da kapandı. gidip görevliye söylediğimde "elinizi uzatınca açılır" gibi bir cevap aldım. ulan diyorum kapı açık zaten. önümdeki adam açtı çıktı. arkasından çıkarken açık kapıya da mı elimizi uzatıcaz, gelen geçen var mı diye sensörü yok mu bunun? evet diyor açık kapıya da elini uzatıcan.

hayır sinirim bozuldu. ayakkabıyı boşver, ciddi bir şey de olmadı, neticede ayı gibi adamım, tam sıkışsam kapıyı göçertirim de, oradaki 6 yaşındaki oğlum da olabilirdi, ciddi şekilde de yaralanabilirdi. yamulan 1500 liralık ayakkabı da olabilirdi. durduk yere canım sıkıldı. ota boka iş güvenliği miş güvenliği deniyorken bu devirde otomatik kapının araya adam sıkıştırması nedir?

şimdi sorum şu. gerçekten de bu elini uzatınca açılan kapılar zaten açıkken, geçmek için elimizi mi uzatmamız lazım, haklı mı adamlar? yoksa aradan bi geçen olduğunu fark edip kapının kapanmasını engelleyen bi sensör yok mu? bizim otopark bariyerinde var mesela. kumandaya basıp açıyon, tam kapanırken bile geçsen durup geri açılıyo. shell tuvaletinde yok mu bu sistem?

sırf gıcıklığına şikayet edesim var, nereye şikayet edilir bu?

 
Shelle şikayet et. Tuvaletlerde kod numarası var. Onunla bildir.


  • sutlu nescafe  (26.03.19 13:29:48) 
bizim şirkette de var öyle el uzatmalı kapı, elini uzatmazsan üstüne kapanıyor aynı şekilde. arada sensör olmuyor muhtemelen


  • zozjotejmnk  (26.03.19 13:48:29) 
girmeyin abi shellin kapısından, ülkedeki en kötü şirket.

(bkz: 23 aralık 2017 shell rezaleti)
(bkz: 14 mart 2017 shell rezaleti)
(bkz: 17 ocak 2017 shell rezaleti)
(bkz: 22 mart 2018 shell rezaleti)
(bkz: 3.5 liraya cips mi olur deyip kasiyer tokatlamak)

bu arada çalışanlar ana avrat arkandan sövebilirler dikkat et:
www.youtube.com
  • ehti  (26.03.19 13:54:52) 
direk şikayet et. shell bu konulara duyarlı.


  • mikahakkinen  (26.03.19 13:57:37) 
Shell tuhaf cidden, bizzat Shell'e sosyal medyadan, mailden vs. yürüyün.

Ben de Tepe Nautilus Shell'den benzin alacaktım, pompacı benden önce gelen araçla ilgileniyordu, sonra benden sonra gelen araca gitti, neyse dedim beklemeye devam ettim, başka bir araç daha geldi, işini bitirdi bu kez de ona gitti. İndim arabadan, abi arabayı mı beğenmedin gelmeyecek misin bu tarafa dedim, senin araç kiralık şimdi uğraşamam 10 koy 20 daha koy falanla arkadaş ilgilenecek seninle dedi döndü gitti. Böyle de çalışanları var yani, artık sıfat olarak ne dersen.
  • chicha  (26.03.19 14:28:31) 
İş güvenliğine aykırı evet. Asansörlerdeki ve metrolardaki gibi sıkışma olayı yaşanmadan otomatik geri açılan sisteme sahip olmalı. Şikayet edin


  • filipis  (26.03.19 19:36:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.