[]

Balat kiralık ev - muhit

Nişanlımla Balatta bi evi çok beğendik ve tuttuk sayılır. evin konumunu paylaşıyorum. Evi sadece h.sonu ve gündüz görebildiğimiz için muhitle ilgili kafamızda soru işaretleri var. Çevre esnaf ve ev sahibiyle konuştuk tabi ama insan ne kadar güvenebileceğini bilemiyor. O taraflara hakim hatta yaşayan kişiler varsa bilgi verebilir mi? Yaşam tarzına, giyim-kuşama, yediğine-içtiğine karışılan bir yer mi? güvenli bir yer mi? Emin olmak için sizlerden fikir almak istedik. Teşekkürler.

eksiup.com


 
google konum atabilir misiniz
eksiup acilmiyor

  • superb  (26.03.19 11:40:27) 
www.sahibinden.com

direkt ilanı atıyım ben.
  • onursensoz  (26.03.19 12:02:36 ~ 12:03:04) 
3500 tl boya parası mi?


  • olaylar olaylar  (27.03.19 00:32:42) 
çocukluğumun bir kısmı konuma yakın yerde geçti, çocuk aklımla hafızamda güzel hatıralar kalmış fakat öte yandan kavga gürültü de hiç eksik olmazdı o zamanlar. şimdi durum ne bilmiyorum. bundan bir-iki sene önce gezmeye gittiğimde çevrenin epey değişime uğradığını görmüştüm. ama kendine has yapısını da koruyor gibi. eğer pimpirikli tiplerseniz, gece balat kendi ruhuna döner. negatif bir anlamda söylemiyorum fakat halen sıklıkla yoksul insanların yaşadığı yer diye tahmin ediyorum. bu benim için ekstra bir anlama gelmiyor fakat dediğim gibi, size bağlı, rahat edememe ihtimaliniz de var...

lakin evin fiyatı-şekli hiç hoşuma gitmedi benim, gayet boğucu değil mi yahu? 3500 tl geri ödenmeyecek badana parası da ayrıca rahatsız edici.
  • helios  (10.04.19 10:05:51 ~ 10:06:30) 
ortamı bilmiyorum ama o paraya değmez kesin.
Herşey için zırt pırt üst kata çık, in 2 kat çok yorucu oluyor bir zaman sonra.

  • ravenudon  (10.04.19 11:16:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.