[]

Seçim bürosuna şehidin adını vermek

Yanlış değil mi sizce?

Parti adı vermiyorum, otobüsle geçerken görüyorum sürekli. X Partisi Şehit x (adını okuyamadım tam) Seçim bürosu gibisinden yazı yazıyor.
Seçim bürosu da tabii seçim için kiralanmış dükkanlardan biri.

Şehit olan birinin adının okula, kütüphaneye verilmesi normal de seçim bürosu için kullanılması, adının siyasi işe karıştırılması yanlış değil mi? Zaten büro da geçici bir şey zaten, o da başka saçmalık.

Niye kimse bir şey demiyor bu şeylere? Bir tek bana mı yanlış geldi ya?

 
seçim bürosuna isim verildiğini ilk kez senden duyuyorum. kültür merkezi falan değil eminsin dimi?

cevabından sonra edit: googleda "seçim bürosuna isim vermek" diye arattım bişey bulamadım. zaten öyle bir şey olmaması lazım yani. aşırı saçmalamışlar ama tahmin ediyorum zaten kimlerden olduğunu. sömürülmedik bi kulak arkamız kaldı. bence sen bir vaktin olduğunda oranın fotosunu çek, kenarda dursun.
  • windows95  (26.03.19 00:19:37 ~ 00:26:39) 
@windows95

yok valla seçim bürosu. normalde ben de "bilmem ne mahallesi seçim bürosu" şeklinde görüyorum, ama bunda dediğim gibiydi. kültür merkezi değil. apartmanın en aşağı katında muhtemelen bu seçim için kiralanmış bir dükkan.

edit: zaten parti adı da yazıyor.

edit2: tamamdır. bir dahakine fotoğrafını çekeceğim. isim vermek saçma zaten de niye şehidin ismi hey allah'ım.
  • dont eat me  (26.03.19 00:22:08 ~ 00:31:08) 
Saçma, yanlış, ayıp ama bizim alçak siyasetçilerimiz burdan pr kopartır mı? Kopartır. Bizim ne desem gg olacak insanımız buna tepki göstermek şöyle dursun desteklemez mi? Destekler.


  • bos gezenin bos ustasi  (26.03.19 00:41:19) 
son 20 yilda turk siyasi kulturune cok aykiri seyler yasiyoruz zaten. boyle bir kultur mu vardi diyebilirsin ama evet 20 sene bir sekilde bir kultur, teamul vardi.


  • kassiopeia  (26.03.19 01:23:14) 
acaba mahallenin adı şehit x olabilir mi?


  • elorelia  (26.03.19 09:06:20) 
şöyle bir şey olabilir mi? mesala x mahallesinde oturuyoruz seçim bürosunun adı x mahallesi seçim bürosu. mahallenin adı şehit adı verilmiş olabilir mi? sen onu görmüş olabilir misin?


  • xdenizx  (26.03.19 10:03:21 ~ 10:28:55) 
Mahallenin adi sehidin adiyla olusmuyor. Yasadigim ilce cunku biliyorum. Oyle bir mahallesi yok.


  • dont eat me  (26.03.19 17:05:32) 
Bilgi amacli not duseyim.
Gidip gordum yine. Sehit kisi kendi partilerinden biriymis. Olay aydinlandi.

X partisi
Sehit x
Secim irtibat burosu seklinde yine belirteyim.
  • dont eat me  (26.03.19 18:35:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.