[]

Ev sahibinden depozit almak

Fazla uzatmayacağım, yurtdışındayım, öğrenciyim, euro arttığı için neredeyse 4 yıldır oturduğum evden çıktım, ama ** ev sahibi 25 gündür vermedi depoziti, her gün yarın yarın diyor 1 haftadır falan da cevap vermiyor. Az para da değil yani en az 3 ay idare edeceğim bir para. Ev sahibi için az para adam mülk kralı ipne.

Şimdi sağolsun redditten bir avukat ulaştı istersen bir tedbir yazısı yazarım dedi para veremem hani sana falan dedim. Şimdi yazdırayım mı napayım bilemiyorum adamı günde 3 kere arıyorum açmıyor.
İtalya'dayım yani burda dava açacak olsam zaten 5 yıldan önce çözülmeyecek yani adamın, madem dava açıyon ben de vermiyom uğraş dur, deme ihtimali de var. O yüzden napayım bilemedim. Avukat yazsın mı ben rahatsız etmeye devam mı.

Bu arada param da bitti yani 1 aydır makarna yiyorum evde depozito alıcam diye ona göre gelmiştim türkiyeden.

 
imkanın varsa git görüş yüz yüze.


  • diyarbakir karpuzu  (26.03.19 00:08:15) 
valla aksi de olabilir, bazi ulkelerde de avukat dedin mi cok korkuyorlar. bence avukata sor, nasil tepki verir diye? o daha iyi bilir. bir de bazi ulkelerde tuketici dernekleri, kiraci dernekleri tarzi bir sey oluyor, oyle bir sey olabilir, bence mutlaka bunu da arastir. genelde para almadan ya da cuzi bir miktar ile isi cozuyorlar.


  • kassiopeia  (26.03.19 01:14:17) 
Benim imkanım var da adam kayboldu adeta ya. Adresi falan da yok ki. Bi tek telefonu var onu da açmıyor

Varmış bi kiracı derneği de var mı yok mu belli değil. Yarın sorayım tekrar bir korkar mı napar diye
  • mirafiori  (26.03.19 01:19:27) 
ben adresini biliyorsundur diye düşünmüştüm, ilk başta adamı nasıl buldun? emlakçı vs vasıtasıyla bulduysan emlakçıya sor. veya bir tanıdıkla bulduysan o tanıdığa sor. eleman adı çıksın istemez "depozito parasına yatıyor" diye, olay yayılacak gibi olursa vermeye yanaşabilir.


  • diyarbakir karpuzu  (26.03.19 01:44:32) 
Ben paramı alamadığımda senin adına bir internet sitesi açıcam dolandırıcı olduğunu yazacağım diyordum, param geliyordu.


  • geçerkenugradım  (26.03.19 08:38:20) 
ben tehdit ederdim eve zarar vermekle. siz yapmayin, avkata verin.


  • jimicik  (26.03.19 09:37:18) 
Oturduğum bina tek bir kişinindi, tüm daireler falan yani. Eylül'de satılmış ama ben çıkarken öğrendim. O yüzden adı haric bisey bilmiyorum. Şimdi avukatla konuşuyorum devam edicez bakalım ne olacak


  • mirafiori  (26.03.19 18:41:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.