[]

Kedi sırtında yara

Merhaba kedimin sırtında fotoğraftaki gibi bir yara oldu. Bilgi alabileceğim yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı. İçim rahat etmedi, akşam olduğu için açık veteriner de bulamadım.
eksiup.com



 
fotoğraf yok. eksi up a yükle.


  • killerbee  (25.03.19 20:33:53) 
mantara benzetemedim fakat eğer mantarsa sarımsağı ezme haline getirip sirke ile karıştırın. pamuk ile günde 3 defa sürün ve 1 ay boyunca devam edin. daha önceleri 3 tane mantarlı kedim oldu ve veterinerin verdiği merhemler daha çok yayılmasına sebep oldu. nereden öğrendim bilmiyorum fakat bu yöntem 3 kedimi iyileştirdi. inşallah mantardır veya daha önemsiz bir durumdur.

edit: şimdi dikkatli bakınca tüylerin döküldüğünü gördüm ve emin oldum mantar bu %90.

mantar için örnek görseller www.google.com
  • veri  (25.03.19 21:56:26 ~ 21:59:17) 
kedin egzama olmuş olabilir. kaşıdıkça orası açılmış yara olmuş galiba. çözümü bilmiyorum, veterinere göstermelisin.


  • asuman necla latif banu  (25.03.19 22:33:50) 
egzama büyük ihtimal, kaşomış yara yapmış. ama mantar olması da olası. zaman kaybetmedne veterinere gidin


  • oscar  (25.03.19 23:14:47) 
mantar olmuş ve mantarlı yeri kurcalayıp kanatmış gibi görünüyor.

mutlaka veterinere gösterin. her gün baticon'la temizleyip oceral sprey sıkıp travocort sürmenizi tavsiye edebilirim. mantar insana bulaşır ve kurtulmanız çok uzayabilir, hemen müdahale edin mutlaka.
  • bir garip melek  (26.03.19 16:31:53) 
Teşekkürler, veterinere götürdüm alerji olmuş dedi antihistaminik iğne yaptı bir de krem sürdü. Günde iki kez silverdin krem önerdi


  • guzel kadinlar doktor olamaz  (27.03.19 22:16:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.