[]

nescafe / kafein falan (acil)

8 bardak 3ü1 arada içtim. evet 8. midem hafif alevlendi. acaba istifra söz konusu olur mu? kahveyi bu kadar abartan var mı? başıma bişi gelir mi?

soda içsem mi acaba?

p.s: keyfimden içmedim malum vize haftası. çok dertliyim.

 
başka bir şey içme iyice birbirine karışmasın. karnın açsa hafif bir şeyler ye (ekmek arası peynir gibi). bir daha ki sefer de 3ü1 arada yerine sade kahveye aban, içemiyorsan şekerli iç. boşuna 3ü1 arada ile hamallık yapma...


  • mahallenindelisi  (29.03.10 15:05:47) 
eczaneden omeprazol/lansoprazol 40 mg ilaçlarından birini al
10lira civarındadır. ya da aile hekimine yazdır, o zaten sen midem ağrıyo diyence bunları yazacaktır. devlet ödüyor. çok kahveden mide asit salgın artmış ve miden bi garip olmuştur. bulantı, midenin üst kısmında ağrı olabilen şeyler. ilacı aldığında iki tane(toplam 80mg olacak) AÇ karna al. ertesi günden itibaren de günde birer tane aynı saatte alırsın. örneğin öğle yemeğinden bi saat önce kahvaltı/akşam yemeğinden önce gibi. bi haftada miden miss gibi olur rahat rahat da kahveni içebilirsin ama bu aralar uzak dur derim. azalt yani iki üç gibi. benim de ööle olmuştu da bi dr arkadaşım tavsiye etmişti. gittim ilacı aldım kullandım. çok rahatlamıştım.

  • bıdıbıdı  (29.03.10 15:08:51) 
Mide zaten zor durumda soda ile iyice asidi artırmayın.
Ekmek ve biraz elma da işe yarayabilir ama sağlık ocağına gidip ilaç almanız daha faydalı.

Benim tavsiyem vize zamanları Türk kahvesi. Çok daha dingin ve zinde tutuyor. Üstelik 8 bardak içmenize gerek yok. Bir kupa bir güne yetiyor. Evde sizin için pişirecek büyükler de yoksa, klasik pişirme tekniğiyle pişirmenize(bilirim zaman inanılmaz değerli) de gerek yok, sıcak suya atın karıştırın.
Doktora yeterlik sınavlarına hazırlanılırken denenmiş yöntemdir, yabancı kahveler uyuturken yılların kahvesi yurdumun kahvesi saatlerce ayakta ve dingin tutmuştur ve zihnimi de açmıştır.
Kolay gelsin, başarılar!
  • wenge  (29.03.10 15:21:05) 
ne kadar sürede içtin ama?

8 bardağı bi gecede mi 15 saatte mi? 4 saatte mi?
  • raki masasinin degismez adami  (29.03.10 15:27:27) 
Ne kadar sürede olduğu da önemli.
Günde 10-15 tane 3'ü 1 arada içiyorum, bir şey olduğu yok. (şimdilik)

  • lex  (29.03.10 16:12:02) 
teşekkür ederim midem şu an rahat.

8 kahveyi 1 saat içerisinde içtim.
  • elmalili hamdi yazar  (30.03.10 09:43:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.