[]

anneler gunu icin nereden hangi telefonu almak?

selam. anneler gunu icin kadin anama bi telefon alayim diyorum. fakat ben yurtdisindayim. o yuzden en onemli kriter telefonu kutudan cikarip sorunsuz sekilde kullanabilecek olmasi. yok hafizaydi, romdu, cartti curttu hata verirse annem panik yapar. ben de yaninda degilim. butce 1500 gibi dusundum ama esnetiriz gerekirse. super hizli olmasina gerek yok, bi de elleri islakken falan da kullandigi icin cok pahali bisey olmasin istiyorum, cortlarsa uzulmesin. whatsapp facebook kullanacak. 5 incten buyuk olmasa da iyi olur.

ilk soru, hepsiburada'dan hic alisveris yapmadim. guvenip alabilir miyim? sahte romlu telefon falan gonderdiklerini okudum, oyle bi sikinti cikarsa uzulurum.

ikincisi nasi bisey alayim? hizlica baktim huawei p9 lite gozume carpti. bi de nokia 5. cok uzak kaldim piyasadan ben. is gorur mu boyle bisey?

tesekkurler.

 
j6+ öneririm. hepsiburadadan aldım telefonumu sıkıntı çıkmadı.


  • kablelvuku  (25.03.19 10:13:30) 
hepsiburada, n11, amazon üzerinden alabilirsiniz.

Samsung a3 olabilir,
xiaomi mi 6 olabilir.
xiaomi redmi note 5 olabilir.
  • aylakadam  (25.03.19 10:42:16) 
O paraya Xiaomi alın. Huawei'in amiral gemileri hariç telefonları tırt oluyor.

Nokia bitti muhabbeti son derece yanlış ama Nokia 5 iyi bir seçenek değil. 5.1 Plus veya 3.1 Plus belki seçilebilir. Parasına göre sağlam ve kaliteli malzeme kullanır Nokia ve Xiaomi. Samsung J serisi de önermem kesinlikle. S ve Note dışı Samsung alınmaz. Belki uygun fiyata bulunursa üst sınıf A serileri o da belki.

Hepsiburada veya Amazon sorun çıkartmaz. Hb biraz geç yollamıştı benim hediyeyi gerçi geçen sene anneler gününde. Erkenden almakta fayda var.
  • bos gezenin bos ustasi  (25.03.19 12:35:59) 
xiaomi'nin redmi modellerinden biri olabilir. misal

www.hepsiburada.com
  • efreet sultan  (25.03.19 12:58:31) 
Daha önce anne telefonu çok aldım. Bi kere küçük değil büyük alın. Gözler görmez, çantalar büyük, kullanması daha rahat. İkincisi ıslak elle dokunuldu diye cihaz bozulmaz.
Anne telefoni deyince samsung j7 alınır geçilir. Hafızayı küçük almayın silmesi etmesi zaten kendo başına yapamaz. Seneden seneye siz silecekmişsiniz ıvır zıvırı diye düşünün.

  • baal  (25.03.19 13:37:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.