[]

bir kitap sitemiz var nasıl iyileştirebiliriz?

amacım reklam yapmak değil ancak uzun süredir atıl kaldı.
iyileştirme önerilerinizi, şunlar olsa/olmasa güzel olur dediğiniz fikirlerinizi almak istiyorum. mesajla da ulaştırabilirsiniz önerilerinizi.
teşekkürler.
www.harmankitap.com

 
G+ kapanmadı mı ya, share linki var yukarda da. Takıla takıla buna mu takıldın dersen haklısın :)


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (25.03.19 00:45:15) 
prntscr.com

şu uyumsuzluk göze çok kötü geliyor.
  • facebook  (25.03.19 00:55:30) 
Kitapyurdu gibi her kitabın altına bir yorum bölümü eklemeniz iyi olmuş. Bir de, kitapların iç sayfası bölümünü ekleyin bence. Başarılar.


  • koparnickkk  (25.03.19 01:37:10 ~ 01:44:48) 
Güzel bir fikir vereyim dedim ama bu tarz konularda kafam hiç çalışmaz ki...

Belki siteden alışveriş yapanların siteye geri dönüşlerini gösteren bir kısım yapabilirsiniz. Bu da sitenizin güvenirliğini ve sitenizden alışveriş yapmada karar verilmesini sağlayabilir(Alışveriş sonrası kişinin mailine 'Lütfen bizi değerlendirin' tarzı bir mail atılabilir vs vs)
  • panda yuva yapmis sogut dalina  (25.03.19 03:05:19 ~ 03:07:10) 
bir kitap sitesi olarak kime hitap ettiğinizi seçmemişsiniz. yani bir hedef kitleniz yok, öyle bulduğunuzu ekliyorsunuz gibi bir izlenim var.

önce hedeflediğiniz bir kesim olsun, sonra o kesimin beklentilerine göre yeniden içeriklere göz atın. böyle karma karışık bir site olmuş.
  • babilbaligi  (25.03.19 07:17:34) 
tasarım açısından güzel bence, belirli bir hedef kitlesine de gerek yok. dinci kitapları da, dinsiz kitapları da satabilirsiniz. sitenin geliştiricileri SEO işinde uzmansa google üstünden olumlu dönüşler alırsınız. uzman değilse kendinize bir digital marketer tutmanızı öneririm.

bu arada siteyi nasır tasarladınız, bootstrap falan kullandınız mı? kullanmadıysanız siteyi flexible yapmak zor olmadı mı?
  • s0phiesw0rld  (25.03.19 13:42:36 ~ 13:53:26) 
sayfayi acmadi

kitap alacagim yeri secerken fiyatina, ucretsiz kargo icin minimum alisveris miktarina bakiyorum. enpara anlasmasi etkili oluyor. baska kisilerin yorumlari etkili oluyor. kitapyurdu'ndan cok olumlu bahsedildigi icin alisveris yapmistim. paketleme onemli. kideganin paketinden edgar allen poe afisi cikmisti. pazarlama hilesi tabi. ama sempati besledim. ufak ayrac hediyeleri falan guzel olabilir. musteri hizmetleri onemli bir de. kidega sicti batirdi o konuda.

siteyi acamadigim icin asil halini bilemiyorum ama gordugum logo ve isim tarim kitaplari sattiginizi dusundurtuyor.
  • jimicik  (25.03.19 15:09:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.