[]

Tarafsız, kaliteli içerikli haber sitesi tavsiyesi

Merhaba, başlıkta da belirttiğim üzere tarafsız ve kaliteli içeriğe sahip Türkçe yayın yapan haber sitesi tavsiyeniz var mıdır? Bilim, sanat ve Dünya gündemini de içerirse daha iyi olur.




 
Sputnik


  • rumeli beylerbeyi  (24.03.19 22:50:45) 
@rumeli, sputnik tarafsiz degil ki ama. Samimiyetle soyluyorum degil yani.


  • deveyi diken adamin ta kendisi  (24.03.19 22:53:07) 
Hocam sizin tarafsızlıktan kastınız ilahi mizan ayarı falan mı? Ne yazık ki yeryüzünde henüz böyle bir teknoloji yok.

Neticede her haberi yazan bir insan. Bana göre bbc, fox, cnn veya all jazeera’den daha iyi. Yerli çöp medyadan bahsetmiyorum bile
  • rumeli beylerbeyi  (24.03.19 23:01:46) 
Tarafsız haber sitesi diye bir şey yoktur. Olsa olsa T24, Sol Haber, Bbc Türkçe gibi haber sitelerinin bir sentezi vardır.


  • koparnickkk  (24.03.19 23:03:35 ~ 23:11:57) 
Valla haber denen şeyin içeriğini neticede bir insan hazırlayıp sunduğunda tamamen tarafsız diye bir olay yok bence. Ben haberleri takip ettiğim dönemde gazete duvari, birgun ü arada t24 ü takip ediyordum. Youtube ta da gundem yorumları için de medyascope a bakıyorum.


  • Amaranta ursula  (24.03.19 23:09:18) 
Hocam öyle tarafsız diye bi olgu yok, olmasını beklemek de tuhaf geliyor bana.

Bunun yerine bi oradan bi buradan birden fazla ajans takip etmek daha "tarafsız" haber almayı sağlıyor.

Ben Sputnik'i bayağı bayağı yalan haberler yaptığına birkaç kez denk geldikten sonra bıraktım. Kapanmadan önce Al Jazeera Türk'ü severek takip ediyordum. Şu an BBC Türkçe, DW Türkçe, Limon Haber yetiyor Twitter'da.
  • chicha  (24.03.19 23:10:31) 
Al Jazeera Türk gerçekten çok çok iyiydi bu konuda. Ama kapandı maalesef. Şu an dediğiniz tarife uyan sadece BBC Türkçe var. Sputnik bazen çok aleni, A haber modunda Rusya propagandası yapıyor.


  • hitokiri kenshin  (24.03.19 23:13:11) 
El Cezire en iyisiydi. Stupnik tarafsız gibi gözüküp tamamen Rus çıkarına uygun yayın yapıyor.

t24 iyidir ben takip ediyorum. Ancak bolca barış, kardeşlik, dağdaki kardeşlerimiz, kahrolsun faşizm sosu atıyorlar haberlere.

DW güzeldir en iyilerinden.
  • KaraSakall  (25.03.19 12:14:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.