[]

bebeğim poposunu yalamıyor :(

6 haftalık bebeğime kendisini yalayarak temizlemesini nasıl öğretebilirim? civarda hiç bunu öğrenebileceği bir kedi dostumuz yok :(




 
bizimki de yalamiyordu, çok küçükken bulmuştum yaklaşık iki haftalıkken. uzunca bir süre her tuvaletini yaptığında poposunu islattim. ıslak pamukla da olur.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (24.03.19 21:58:11) 
hiç mi yalamıyor? benim gördüğüm az az yalamaya başlayıp zamanla tam temizlenmeyi beceriyorlar. ufakken beceriksiz oluyorlar.


  • master of ceremonies  (24.03.19 22:02:06) 
ellerini ve yüzünü temizliyor sadece. karın marın göt hak getire. ıslak mendille temizlememe de izin vermiyor. yine elimden geldiğince temizliyorum da ilerde öğrenmezse diye tırsıyorum.


  • mrz breezy  (24.03.19 22:12:37) 
ben bir yöntem keşfettim, karşısında yalanan kedi (hd) videosu açıp izletin
izleyerek öğreniliyor

  • cenkist1903  (24.03.19 22:48:12 ~ 22:48:28) 
eksiduyu.ru

bu arkadaş kedi kumuna işemişti öğrensin diye. belki sizinde bir şey yapmanız gerekebilir.
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (24.03.19 22:50:34) 
ıslak mendille silmeyin bence, kokusu tadı rahatsız eder, hayvan yalamaktan imtina edebilir.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (25.03.19 00:34:08) 
@fraise: siz de ok küçükken mi aldınız? 1 buçuk aylık ve sanırım erken ayrıldı kardeşlerinden, pek bişey öğrenememiş zavallıcık. kendimi aşırı suçlu hissediyorum.

@cenkist1903: ciddi misiniz? bunu denediniz mi? youtubeda bir kız daha yapmış gördüm ama inanasım gelmedi.

@vladimirdökümov: bir önceki uzun tüylü kedimi 3 aylıkken almıştım ama aşırı iyi temizliyordu kendini.

@kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili: sdşlfksdkfskdfjjsdfkjsd arada uğrarım.
  • mrz breezy  (25.03.19 00:36:07) 
tabiii ki

www.youtube.com
  • cenkist1903  (25.03.19 03:06:34) 
islak mendille silersen, hayvanin yalanacagi varsa da yalanmaz. azina islak mendil tadi gelir.


  • lamartin  (25.03.19 13:31:14) 
ıslak mendil diye bahsedilen şey bebeklerin poposunun silindiği alkolsüz mendiller sanırım.

soruya cevap; daha çok küçük. zamanla kendisi öğrenecek, bunlar içgüdüsel hep.
  • piremses  (25.03.19 13:38:58) 
Islak mendille silmek yerine hafif ıslatabilirsiniz bir peçeteyi normal suyla belki. Sudan rahatsız olup yalamaya kalkabilir. Büyük kediler yalamayınca kendini böyle yapıldığını ve işe yaradığını gördüm.

Bu arada öğrenemeyebilir eğer görmezse. Görse gerçekten iyi olur. Başka büyük bir kediyle birlikte yaşasa, öğrenir mesela. Hatta büyük kedi kokudan rahatsız olup onu yalayabilir bir ihtimal.
  • windowsguvenlikduvari  (25.03.19 13:41:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.