[]

İstanbullular: Kazlıçeşme'de çalışan biri nerde oturabilir sakin nezih olarak?

Çalışma durumu var oralarda. Hanım orda çalışsa misal (ben de diyelim çok uzak değil), biz evi nerde tutalım? Ankarada kira+yakıt nerdeyse 1000 tl veriyoruz. Yine onun gibi bişe verebilirz herhal. En az trafikle en nezih nerde oturalım ?




 
Kazlıçeşme civarlarında çok nezih bir yer bulmanız zor. Ama 59. bulvar civarlarında ya da olivium civarlarında bi nebzede olsa güzel yerler bulmanız zor. Öğrenci evim zeytinburnundaydı. Gayet memnunduk.


  • alkolik imam  (29.03.10 13:23:59) 
illa zeytinburnuna komşu yerler olsun demiyorsanız yeşilköy yeşilyurt ataköy. çok yakın değil ama tren var. arabayla da sahilden yarım saatte falan gidilir. mis gibi semtler valla.


  • orange coffee  (29.03.10 13:33:32 ~ 13:34:04) 
Merter ve Bakırköy'e bakın. Yakın ve çevre iyi. Zeytinburnu kiraları daha ucuzdur ama aile için pek uygun değil.


  • gulden kale  (29.03.10 13:36:18) 
samatya olabiler


  • kurremkarmerruk  (29.03.10 13:49:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.