[]

Uçuş için check in de personele 2 pasaport versek garip olur mu?

Merhaba
O kadar uzun zaman uçuşa tek biniyorum ki bu olayda görgü kuralı nedir çözemiyorum.

Millete de dikkat etmeyince ikilemde kaldım. Bu check in işlemleri yapılırken sıra bana geldiğinde kuzen ile aynı personele yönelsek, iki pasaportu birden versek, yanlış olur mu? Sıradakiler arıza çıkarır mı?
Online check in ücretli ve yanyana oturmamız mümkün mü diye soracağım o yüzden.

Yoksa check in personeli aynı anda 2 pasaport verdiğimiz için millet de 2 kişi masayı meşgul tuttuğumuz için sorun çıkarır mı?

Yani garip birmsoru gibi ama sorun çıkarsalar bile haksız olmak istemiyorum da tartışırken.

 
Pegasus sanırım. Sorun olma birden fazla kişyle seyahat edenler zaten öyle yapar. Bu arafa online check in ücretli değil. Eğer ikinizin de pnr numarası aynıysa yani alırlen tek seferde aldoysanız biletleri ayrı ayrı almasıydanız ve size random atanan koltuklara okseniz ücret ödemezsiniz.


  • condom kurşunu  (23.03.19 20:07:20) 
Hiçbir sıkıntı olmaz. İster iki kimlik ister 5 kimlik. Beraber seyahat ediyorsanız kaç kişi olursanız olun kimlikleri beraber verin ki yan yana koltuk versin.


  • evilinacloset  (23.03.19 20:27:28) 
aileler, birlikte seyahat edenler öyle yapar zaten hep, pasaport polisinin karşısına bile birlikte çıkabilirsiniz


  • freedonia  (23.03.19 20:44:45) 
sorun olmaz +1


  • ucurulmamak umidiyle  (23.03.19 22:25:21) 
Şu duyuruyu yazıp sayfayı kapattıktan sonra yeni hatırladım duyuruyu. Hafızam bitmiş resmen :(

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar
  • crysisanthem  (28.03.19 16:57:13) 
Defalarca yaptim.
Bir sikinti olmaz, bilakis 2 kisiysen birlikte verirsin.

  • stavro  (28.03.19 17:27:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.