[]

şu programı compile edebilecek biri var mı?

www.lundman.net

linux ya da windows farketmez herhangi bir platform için bir şekilde compile edebilen olursa bana nasıl yaptığını anlatabilir mi? sabahtan beri bununla uğraşıyorum bir türlü compile edemedim kafayı yiyeceğim. linux'ta da denedim windows'a visual c++ 2010 kurdum (proje dosyası onla oluşturulmuş diye) ve bin takla attım ama sürekli bir şeyler hata veriyor.

öyle kompleks büyük karmaşık bişi değil gayet basit bi program ben kendi bilgisizliğimden yapamadım tecrübeli biri kolayca compile edebilir diye düşünüyorum.

readme'de yazan compile etme yönergelerini 50 kere okudum ki pek düzgün açık yazılmamış açıkçası ama yapamadım.

readme'de yazan compile için gerekli dosyaların linklerini de vereyim:
1)
linux için: mediaarea.net ya da bu: mediaarea.net
windows için: mediaarea.net

2) lundman.net
3) get.videolan.org

dediğim gibi linux da olur windows da olur birinde compile edip şöyle şöyle yaparsan compile olur diyecek birini arıyorum.

 
su anda bilgisyarimda compiler yuklu degil ama hangi asamada ne hatasini aldigini soylersen yardimci olmaya calisirim


  • crucio  (23.03.19 13:20:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.